Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: Καραμπόλα 6 οχημάτων στον Κηφισό και νεύρα των οδηγών

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής, καθώς σε πολλά σημεία η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι του μέτρο. 

Συγκεκριμένα, προβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε καραμπόλα έξι οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού, με τον μεγαλύτερο όγκο της κίνησης να καταγράφεται στη Λένορμαν. Μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα από Λυκόβρυση μέχρι Αιγάλεω.

Έντονη κίνηση παρουσιάζει αυτή την ώρα η κάθοδος στην λεωφόρο Κηφισού από τη Λυκόβρυση ως τη λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στην άνοδο έντονο είναι το πρόβλημα από την Αθηνών ως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακινητοποιημένα είναι και τα αυτοκίνητα στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη αλλά και στην Πειραιώς από το Γκάζι και και πάνω.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα και στην κάθοδο της Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή ως το κέντρο, ενώ μποτιλιαρισμένη είναι και η άνοδος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στην Κηφισίας πρόβλημα υπάρχει από το δακτυλίδι ως τη Φιλοθέη.

Στη Βουλιαγμένης ακινητοποιημένα είναι τα αυτοκίνητα στην άνοδο ήδη από το ύψος της Ηλιούπολης.

Στην Καισαριανή η Εθνικής Αντιστάσεως είναι μποτιλιαρισμένη και στα δύο ρεύματα, ενώ μπλοκαρισμένη είναι και η Ελευθερίου Βενιζέλου και η περιφερειακή στον Καρέα.

Send this to a friend