
ΕΛΛΑΔΑ
Καμία ανάκληση της αρχικής κατάθεσης του 16χρονου σήμερα πρώην τρόφιμου της «Κιβωτού του Κόσμου», που είχε καταγγείλει για ασελγείς πράξεις τον πατέρα Αντώνιο, δεν υπάρχει, σύμφωνα με τον δικηγόρο και τη μητέρα του ανήλικου αγοριού.
Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δικηγόρος του ανήλικου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο 16χρονος αλλά και η μητέρα του έχουν υπογράψει έγγραφα, με τα οποία παίρνουν πίσω την αρχική κατάθεση τους εις βάρος του πατέρα Αντωνίου και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πλαστογραφία και απάτη.
«Είναι όλως διόλου ψευδές, συκοφαντικό και εξ αυτού του λόγου θα κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει καμία υπογραφή της, είναι πλαστογραφημένη και όσοι προσπαθούν να “ξεπλύνουν” τον πατέρα Αντώνιο, στο δικαστήριο, θα καταπέσουν δυστυχώς και θα αποτραπούν από τη δικαιοσύνη, διότι ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι η αλήθεια θα λάμψει και σε αυτή την υπόθεση που έχω αναλάβει ως πληρεξούσιος δικηγόρος του παθόντος, ως θύμα του πατέρα Αντωνίου που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκου, σε κατάχρηση ανηλίκου» λέει στο newsit.gr ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.
Και συνεχίζοντας, προσθέτει «έχω τη διαβεβαίωση της μητέρας για αντιπαραβολή του εγγράφου του ΚΕΠ με την ταυτότητά της και δεν συνάδει η ταυτότητα με τα στοιχεία της ταυτότητας που αναγράφονται στην σφραγίδα του ΚΕΠ στο γνήσιο της υπογραφής. Το έγγραφο λέει άλλο αριθμό ταυτότητας με τη γνήσια ταυτότητα της πελάτισσας μου, της οποίας ούτε η υπογραφή είναι, ούτε τα γράμματά της, ούτε ο αριθμός ταυτότητας».
Όσον αφορά στο οπτικό υλικό που φέρεται να έχει κατατεθεί από τη νομική υπεράσπιση του πατέρα Αντώνιου στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει: «Το βίντεο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί είναι προϊόν πλάνης, απάτης, απειλής. Έχει τραβηχτεί υπό πλάνη, απάτη, απειλή από ανθρώπους, παιδιά δηλαδή της δομής που ανάγκασαν τον ανήλικο να καταθέσει και να πει αυτά τα πράγματα».
Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει ότι θα προσφύγει «στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου που έχει διαπράξει το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απάτη και πλαστογραφία».
Την ίδια ώρα, η μητέρα του 16χρονου σήμερα παιδιού μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει:
«Όλο αυτό που λένε είναι λάθος, ψέματα, πλαστογραφίες, συκοφαντία. Δεν ισχύει αυτό που λένε. Δεν έχω κάνει κανένα χαρτί, δεν είναι ο γραφικός μου χαρακτήρας. Θα κινηθώ νομικά. Δεν το πιστεύω ο γιος μου να έχει πάρει πίσω κάτι τέτοιο. Πρώτον και κύριον, αυτά που γράφονται για μένα δεν ισχύουν, είναι ψέματα. Δεν το γνωρίζω, αν έχει κάνει ο γιος μου οπτικό υλικό. Θα το δω πρώτα. Μπορεί να είναι από παλιότερα και να το έχουν κάνει ψέματα».
Ροή Ειδήσεων

19/04/2025 | 14:00
Δανάη Λουκάκη: «Παθαίνουν σοκ, έρχονται στο θέατρο και νομίζουν ότι είμαι 50 χρονών»

19/04/2025 | 13:30
Ρώμη: Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος συνομιλιών Ιράν – ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
19/04/2025 | 13:30
Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν έχω φωνή σχεδόν αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά να μην σας ευχηθώ»
19/04/2025 | 13:20
Απεργίες διαρκείας στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ και το σιδηροδρομικό δίκτυο: Αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και ακυρώσεις χιλιάδες ταξιδιώτες στη Βρετανία
19/04/2025 | 13:10
Πασχαλινές διακοπές: Ναύπλιο, Καλαμάτα, Κέρκυρα και Πήλιο στις πρώτες επιλογές των ταξιδιωτών – Ποιοι προορισμοί ξεχώρισαν (πίνακες)
19/04/2025 | 13:00
Ηρώ Μουκίου: «Το να σε κατατάσσουν σε μία κατηγορία είναι ρατσισμός, προσπάθησα να μην εγκλωβιστώ»

19/04/2025 | 12:50
Καλλιθέα: Στον κόσμο των ναρκωτικών ψάχνουν απαντήσεις για τη μαφιόζικη εκτέλεση του Αιγύπτιου
19/04/2025 | 12:40
Κίνα: Να τερματίσουν άμεσα τις λανθασμένες πρακτικές οι ΗΠΑ για να αποφύγουν την αναταραχή της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας
19/04/2025 | 12:30
Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το διαζύγιο είναι μια διαδικασία δύσκολη, επώδυνη αλλά και απελευθερωτική»
18/04/2025 | 08:26
«Ξεσπά» η Ιωάννα Τούνη: «Εύκολο να είσαι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, μάνα και μια από τις μεγαλύτερες influencers της χώρας σου»
18/04/2025 | 07:40
Τροχαίο στο Παγκράτι: Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή

18/04/2025 | 08:59
Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα: Καθυστερήσεις 20΄προς τα διόδια Ελευσίνας – Με υψηλές θερμοκρασίες το ψήσιμο του οβελία
18/04/2025 | 10:38
Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok για την οδική ασφάλεια: Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί ποτέ
18/04/2025 | 11:19
Άγιος έρωτας: Ο Στέφανος δεν δέχεται την νεογέννητη κόρη του – Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια
Σχετικά Άρθρα

Τροχαίο στο Παγκράτι: Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή
