Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Γλίτωσαν τα χειρότερα! Κομμάτι από το ταβάνι έπεσε στα θρανία των μαθητών σε λύκειο των Ιωαννίνων- Έκλεισε το σχολείο

Ακόμη ένα περιστατικό που καταδεικνύει τη σαθρότητα και την επικινδυνότητα των σχολικών υποδομών σημειώθηκε, αυτή τη φορά, στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, εχθές τμήμα από την οροφή σχολείου αποκολλήθηκε και κατέληξε στα θρανία σχολικής αίθουσας του 1ου Λυκείου Ιωαννίνων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Παράλληλα οι μαθητές είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αποχή από τα μαθήματα και τις επόμενες ημέρες εάν δεν υπάρξει πλήρης έλεγχος των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου και άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

"Θέλουμε να υπάρξει μία οριστική λύση για το σχολείο μας. Να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο κτίριο. Αν αυτό δεν γίνει η αποχή μας θα συνεχιστεί" ανέφερε ο πρόεδρος του 15μελους των μαθητών Νίκος Ζαρκάδας.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και πέρυσι στο ίδιο σχολείο, καθώς έμπαιναν νερά από την οροφή, και πλημμύρισαν  οι αίθουσες με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα μαθήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ενήμεροι για την κατάσταση είναι όλοι οι αρμόδιοι του Δήμου Ιωαννίνων, ενώ στο σχολείο μετέβη και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να επιθεωρήσει τις ζημιές.

Εικόνες από το 1ο Λύκειο Ιωαννίνων/ φωτογραφία: epiruspost.gr

Εικόνες από το 1ο Λύκειο Ιωαννίνων/ φωτογραφία: epiruspost.gr

Send this to a friend