Αθήνα

25 oC

σποραδικές νεφώσεις

Προσαγωγές Βορειοηπειρωτών μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σε προσαγωγές Βορειοηπειρωτών στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, προχώρησαν οι Αλβανοί αστυνομικοί, αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Μάλιστα, μεταξύ των προσαχθέντων, είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενή, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή για την κηδεία του 35χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε από αλβανικά πυρά.

Όπως μεταδίδει ο Ant1, η προσαγωγή του γαμπρού του Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση και λίγα λεπτά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

O κ. Καραθάνος σε δήλωσή τους στον Ant1 επισήμανε ότι είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές Αρχές.

Θρήνος στους Βουλιαράτες: Εικόνες από το τελευταίο «αντίο» στον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία και στη συνέχεια εκατοντάδες άνθρωποι τον  συνόδευσαν με μοιρολόγια και τραγούδια της Βορείου Ηπείρου προς το νεκροταφείο.

Εικόνες από την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από eurokinissi:
Send this to a friend