• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 03:48

Αθήνα

4 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κόσμος από το πρωί στη Μητρόπολη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο! Πρώτος- πρώτος ο Ομπράντοβιτς στο λαϊκό προσκύνημα (EIKONEΣ)

Από τις 08.00 το πρωί, όταν και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του εμβληματικού ηγέτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού και πιο πετυχημένου αθλητικού παράγοντα της χώρας, Παύλου Γιαννακόπουλου, άρχισε να συρρέει κόσμος.

Η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου έφτασε λίγο πριν από τις 08:00 στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης. Από την πρώτη στιγμής ήταν πολύς ο κόσμος που στάθηκε στην ουρά για να αποχαιρετίσει τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με το μπάσκετ του Παναθηναϊκού.


Ανάμεσα στους πρώτους που βρέθηκαν στη Μητρόπολη και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής που χάρη στον Παύλο Γιαννακόπουλο ανέλαβε την ομάδα το 1999 και την οδήγησε σε ανεπανάληπτες επιτυχίες με σημείο αναφοράς τα 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφράσει το πόση ευγνωμοσύνη νοιώθει για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, «για όλα όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό, για όλη τη βοήθεια που μου προσέφερε για 13 χρόνια».


Το λαϊκό προσκήνυμα θα διαρκέσει έως τις 13:30. Στις 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο.

Send this to a friend