
ΕΛΛΑΔΑ
Μία νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο ήρθε στο «φως» μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι, το πρωί του Σαββάτου 14/5.
Μία γυναίκα, βοηθός σκηνοθέτη, τον κατήγγειλε για σωματική βία, όταν συνεργάζονταν μαζί το 2017 σε τηλεοπτική σειρά. Τα όσα υποστήριξε έρχονται στη δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου.
Όπως υποστήριξε η καταγγέλλουσα, ο Κώστας Κωστόπουλος της είχε πετάξει με δύναμη ένα σημειωματάριο στο κεφάλι από τα νεύρα του, ενώ υπήρξε και μάρτυρας ακόμη ενός περιστατικού, όπου ο Κώστας Κωστόπουλος χαστούκισε έναν ηθοποιό.
«Με χτύπησε στο κεφάλι με το σημειωματάριό μου»
«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό για να δώσω δύναμη στα υπόλοιπα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Το περιστατικό είχε γίνει το 2017, το Φεβρουάριο – Μάρτιο.
Εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη, μου ζήτησε να κάνω ένα πλάνο, το έκανα και ήταν νευριασμένος, δεν ξέρω γιατί, άρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια μου και μου το βάρεσε στο κεφάλι.
Ήμουν μάρτυρας σε ακόμα ένα περιστατικό που είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό. Παρόλο που ήταν πολλοί μπροστά, δεν άλλαξε τίποτα. Λίγους μήνες άντεξα να δουλέψω μαζί του. Δε μιλούσε με καθόλου σεβασμό», περιέγραψε η γυναίκα.
«Μίλησα μόνο σε πολύ στενά μου άτομα. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω καταθέσει στην αστυνομία και έχω δώσει και το ονοματεπώνυμό του.
Μετά το περιστατικό ήθελα πολύ να του πω ότι δεν είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά, αλλά φοβόμουν πολύ. Μετά από λίγο καιρό παραιτήθηκα. Ο ίδιος δε μου ζήτησε συγνώμη ποτέ», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «Με την Έλενα Αθανασοπούλου είμαστε σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί».
«Στο δικό μου περιστατικό ήταν ακόμα δύο άτομα μπροστά. Δεν αντέδρασαν, νομίζω υπήρχε αυτή η νοοτροπία στα γυρίσματα. Ήταν πολύ εχθρικός.
Όταν έκανε καταγγελία η Έλενα Αθανασοπούλου δε σοκαρίστηκα καθόλου, για εμένα ήταν θέμα χρόνου το να βγει ότι κακοποίησε κάποιον ο συγκεκριμένος», κατέληξε η καταγγέλλουσα.
Ροή Ειδήσεων

16/05/2022 | 07:54
Καλιφόρνια: Αφόπλισαν κι αιχμαλώτισαν ένοπλο που σκότωσε έναν και τραυμάτισε 5 ανθρώπους σε εκκλησία
16/05/2022 | 07:45
Ολική έκλειψη Σελήνης: Δείτε το βίντεο της NASA με το «ματωμένο φεγγάρι» του Μαΐου
16/05/2022 | 07:31
Καιρός: Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σήμερα Δευτέρα – Έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες
16/05/2022 | 07:15
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς
15/05/2022 | 23:37
Εριέττα Κούρκουλου: Το σχόλιό της όταν follower τής είπε «θα τρίζουν τα κόκκαλα του πατέρα σου» επειδή «αποθέωσε» Καπουτζίδη
15/05/2022 | 23:25
Τριαντάφυλλος για Survivor: Είπα «Άγιε μου Φανούριε φέρε μας φαγητό» και το είδαμε μπροστά μας

15/05/2022 | 23:07
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η κατάθεση που μπορεί να τελειώσει την υπόθεση – Το άτομο που «δένει» τη διαδρομή της κεταμίνης
15/05/2022 | 22:44
Στα 172.000 έφθασαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Τσίπρας: Είναι βέβαιο ότι θα είμαστε το πρώτο κόμμα στις εκλογές
15/05/2022 | 22:37
Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες – Σοϊλέδης: Θα διαλέγω συνεχώς τον Τάκη, να μην έχει υπάρξει άλλος με τόσο χαμηλά στατιστικά

14/05/2022 | 00:14
Φως στο Τούνελ – «Βόμβα» από τη Νικολούλη: Όσα αποκαλύπτουμε δεν καίνε μόνο τη Ρούλα

14/05/2022 | 07:48
Φως στο Τούνελ-Μαρτυρία “σοκ”: Αν οι συγγενείς είχαν κινητοποιηθεί νωρίτερα, η Τζωρτζίνα ίσως να μην είχε αυτή την κατάληξη
14/05/2022 | 13:40
Κορινθίου: “Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος”- Η δίαιτα που ακολούθησε και πώς έχασε κιλά
14/05/2022 | 17:51
Τζούλια Αλεξανδράτου: H απάντησή της σε Κύπριο που τής πρόσφερε όσα χρήματα ήθελε
14/05/2022 | 13:14
Πάτρα 3 παιδιά- Διοικητής Καραμανδάνειου: “Δεν χορηγήσαμε ποτέ την αμπούλα με την ουσία διαζεπάμη στην Τζωρτζίνα”
14/05/2022 | 19:04
Ιωάννα Μαλέσκου μετά το «ατύχημα» με τη μίνι φούστα! «Αν είδατε κάτι παραπάνω κάντε πως δεν το είδατε»

14/05/2022 | 20:10
Γεωργία Μπίκα: Η Εισαγγελέας πρότεινε να τής χρεωθούν τα δικαστικά έξοδα! «Απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις Αρχές»
14/05/2022 | 15:28
Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νάνσυ Αντωνίου: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι στα μπουζούκια
14/05/2022 | 20:57
Τριανταφυλλόπουλος για Γεωργία Μπίκα: Όνειδος για τη δικαιοσύνη η εισαγγελική πρόταση, ντροπή σας!

14/05/2022 | 12:29