Αθήνα

7 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Κούγιας για τραγωδία στο Αίγιο: «Αν είχε καταναλώσει οινόπνευμα ή άλλες ουσίες θα το ξέρουμε μετά από ένα ή δύο μήνες»

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για «δήθεν ειδήσεις», σχετικά με την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για «δήθεν ειδήσεις», σχετικά με την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι.

Ο γνωστός ποινικολόγος, αναφέρθηκε στην υπόθεση με τη «συμπλοκή» που φέρεται να είχε στο παρελθόν ο κατηγορούμενος με αστυνομικούς, μετά από καταδίωξη και τον τραυματισμό τους, λέγοντας πως έχει κλείσει αθωωτικά η υπόθεση αυτή.

«Η υπόθεση για δήθεν συμπλοκή έχει λήξει με αθωωτική λύση. Δε ξέρω ποιοι πληροφορούν τους δημοσιογράφους, αλλά θα πρέπει να ακούγεται η άλλη άποψη. Έχει αθωωθεί αμετάκλητα. Μου κάνει ειλικρινά εντύπωση το ποιος διέρρευσε αυτή την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, όμως αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και ο κ. Κούγιας σχολίασε πως όσα έχουν γραφτεί για το αποτελέσματα των πραγματογνώμων, δεν ισχύουν.

«Η τωρινή υπόθεση είναι υπό διερεύνηση. Είναι παράνομο να διαρρέει το οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση. Άκουσα να διαρρέει το αποτέλεσμα της έρευνας των πραγματογνώμων (για υπερβολική ταχύτητα). Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν. Είναι προς διερεύνηση ακόμη. Είναι αδιανόητο να προκύπτουν δήθεν ειδήσεις για έρευνες που δεν έχουν ολοκληρωθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε ότι ο κατηγορούμενος δεν εγκατέλειψε τα θύματά του, αλλά πήγε να αυτοκτονήσει.

«Αυτή τη στιγμή ερευνάται αν είχε καταναλώσει οινόπνευμα ή άλλες ουσίες. Αυτό θα το ξέρουμε μετά από ένα ή δύο μήνες. Δεν υπάρχει εγκατάλειψη των θυμάτων. Η μητέρα του δράστη ειδοποίησε ότι πήγε να αυτοκτονήσει. Η εγκατάλειψη είναι πλημμέλημα. Δεν υπήρχε πρόθεση να εξαφανιστεί. Η πληροφορία που έχω είναι ότι πήγε να αυτοκτονήσει. Η ψυχική του υγεία είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τη δουλειά που κάνει».

Send this to a friend