Αθήνα

7 oC

σποραδικές νεφώσεις

Κοζάνη: Ξεσπά η μητέρα του 5χρονου που σκοτώθηκε από επίθεση ροντβάιλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Να σταθεί και πάλι στα πόδια της προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια η μητέρα του 5χρονου που έφυγε από τη ζωή μετά από επίθεση που δέχθηκε από 8 ροντβάιλερ το Πάσχα του 2016 στην Κοζάνη.

Να σταθεί και πάλι στα πόδια της προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια η μητέρα του 5χρονου που έφυγε από τη ζωή μετά από επίθεση που δέχθηκε από 8 ροντβάιλερ το Πάσχα του 2016 στην Κοζάνη.

Η μητέρα του μικρού, Αγάπη Κόμη, μίλησε στην τηλεόραση του OPEN για περιστατικό, για την αποζημίωση που εκδικάστηκε από τον 72χρονο ιδιοκτήτη των σκυλιών, αλλά και τις ευθύνες που της ρίχνει ο συνταξιούχος στρατιωτικούς, που την κατηγορεί ότι σκηνοθέτησε τον θάνατο του παιδιού της.

«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν» λέει η Αγάπη Κόμη στο Open. «Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους», συνεχίζει.

Ο συνταξιούχος στρατιωτικός από την άλλη, ιδιοκτήτης των σκύλων, κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση.

«Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική» λέει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί. Τα τελευταία χρόνια, η Αγάπη Κόμη, έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος.

Να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 5χρονος Στάθης και η μητέρα του είχαν βρεθεί, για το Πάσχα, στο κτήμα 72χρονου ιδιοκτήτη των οκτώ ροντβάιλερ, όταν το αγόρι δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών, από τα οποία τα δύο το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μία ώρα μετά άφησε την τελευταια του πνοή.

Send this to a friend