Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Κραυγή απόγνωσης» πατέρα του Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα! «Το μόνο που ζητάω να βρεθεί ο δολοφόνος…»

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια Σουλούκου, όταν τον περασμένο Ιούνιο, ο 11χρονος Μάριος έπεφτε νεκρός από μια αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του, στο Μενίδι, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Σήμερα κανονικά, ο 11χρονος Μάριος θα συναντούσε τους συμμαθητές του στον αγιασμό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, στο «πρώτο κουδούνι» του σχολείου, αλλά…

Και αυτός ο κάποιος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Και η οικογένεια του 11χρονου Μάριου πρέπει να συνεχίσει να ζει όσο και αν πονάει, όσο και αν είναι πλέον λειψή.

Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου, ο κ. Αθανάσιος Σουλούκος με όση ψυχική δύναμη του έχει απομείνει, μίλησε στο newsit.gr και ζήτησε ένα μόνο πράγμα!  «Το μόνο που ζητάω είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Τίποτα άλλο», είπε ο κ. Σουλούκος και πρόσθεσε: «Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Ο κ. Σουλούκος με φωνή σπασμένη από την κούραση και την συγκίνηση ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά λέγοντας: «Όλα τα παιδιά να έχουν καλή σχολική χρονιά και να είναι υγιή. Θέλουμε να βρεθεί ο δολοφόνος του Μάριου».

Send this to a friend