
ΕΛΛΑΔΑ
Η γυναίκα που είχε δολοφονήσει τον πατέρα της πριν περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρή στο κελί της.
Οι πρώτες αναφορές λένε πως βρέθηκε κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας και όλα δείχνουν αυτοκτονία, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά εγκληματική ενέργεια.
Η γυναίκα κρατούνταν προσωρινά και είχε εγκλειστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλός 2, στο χώρο των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες.
Η φυλακή ήταν ανοιχτή και το γεγονός ότι η κρατούμενη έκανε το απονενοημένο διάβημα στο πόμολο της πόρτας, δημιουργεί προβληματισμό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις συνθήκες θανάτου και για το αν πράγματι πρόκειται για αυτοκτονία.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το «αντίο» στον Νίκο Μαγγίνα που «έφυγε» από επιπλοκές του κορονοϊού – «Καλό ταξίδι σε έναν υπέροχο άνθρωπο»

61.270 ευρώ σε μια μέρα στη μνήμη του Καραϊβάζ για το Χαμόγελο του Παιδιού – Όλα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη
