Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

Κρήτη: «Θα έκανα το ίδιο σε όποια έβρισκα μπροστά μου» υποστηρίζει ο δολοφόνος της 60χρονης βιολόγου

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη.

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη.

Στη σοκαριστική ομολογία του ο 27χρονος αγρότης, youtuber και πατέρας δυο παιδιών που συνελήφθη για την δολοφονίας της άτυχης Αμερικανίδας, είπε στους αστυνομικούς πώς το ίδιο ακριβώς θα έκανε σε όποιον ή όποια συναντούσε εκείνη τη στιγμή μπροστά του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας, βάσει της ομολογίας αλλά και των στοιχείων που έχουν συλλέξει, εκτιμούν ότι πράγματι ο 27χρονος συλληφθείς δεν γνώριζε το θύμα.

Μεταξύ άλλων εκδοχών, εξετάζουν την περίπτωση των σεξουαλικών κινήτρων του δράστη της δολοφονίας.

ΕΛΑΣ: Ο 27χρονος βίασε και δολοφόνησε άγρια την Αμερικανίδα Βιολόγο

Σύμφωνα με το cretapost, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης ανέφερε ότι κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικές Αρχές αποκαλύπτουν το πώς έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα ίχνη των ελαστικών του αυτοκινήτου “έδειξαν” τον δράστη Από την πρώτη στιγμή οι αρχές είχαν στην διάθεσή τους αρκετά ευρήματα από τις έρευνες που πραγματοποίησαν στον χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, οι αρχές βρήκαν ίχνη από ελαστικά αυτοκινήτου που – όπως τελικά ταυτοποιήθηκε – ανήκει στον 27χρονο αγρότη. Μάλιστα, με αυτό το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε η 60χρονη επιστήμονας στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή. Τα ίχνη των ελαστικών βρίσκονταν στο αγροτεμάχιο όπου οδηγεί στο φρεάτιο της στοάς.

Send this to a friend