• Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου
  • 05:06

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτο κυβερνητικό φιάσκο ολκής στην Ιονία Οδό! Ξεχείλισε η οργή από χιλιάδες εκδρομείς

Στο τούνελ της Κλόκοβας συγκρούστηκε η κυβερνητική αμετροέπεια και βιασύνη με την πραγματικότητα. Τζάμπα οι κορδέλες και οι μπουφέδες των εγκαινίων!

Δεκάδες χιλιάδες εκδρομείς γνώρισαν μια απίστευτη ταλαιπωρία εγκλωβισμένοι στον υπερσύγχρονο δρόμο της Ιονίας Οδού.

Τα μηνύματα εγκλωβισμένων οδηγών κάνουν λόγο για ταλαιπωρία που ξεπέρασε τις δυόμιση ώρες για να κάνουν μόλις έντεκα χιλιόμετρα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ίδιο το τούνελ της Κλόκοβας, μιας και έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Έτσι, κυριολεκτικά ήταν χειρότερα από το να κυκλοφορούν τα οχήματα από τον παλιό δρόμο.

Μάλιστα, οι οδηγοί έβλεπαν να είναι εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι στον υπερσύγχρονο αυτοκινητόδρομο, ενώ έβλεπαν τον παλιό δρόμο να είναι άδειος.

Στο σημείο αυτό, πολλοί οδηγοί καταγγέλλουν την απουσία της τροχαίας η οποία θα μπορούσε να δώσει λύσεις ενδεχομένως.

Το μεσημέρι , τα πράγματα χειροτέρεψαν λόγω τροχαίου μέσα στην σήραγγα της Κλόκοβας, ωστόσο όπως αναφέρουν δεκάδες οδηγοί περνούσαν το απόγευμα χωρίς να παρατηρήσουν πρόβλημα με τροχαίο εντός της σήραγγας.

Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι υπήρχε μια λωρίδα κυκλοφορίας. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτη -ακόμα- πληροφορία στο thecaller έκανε λόγο για "ανύπαρκτο ατύχημα" ενώ καταλογίζονται κυβερνητικές ευθύνες για "βιασύνη" να εγκαινιαστεί η σήραγγα ενώ δεν μπορούσε να υπηρετηθεί μια τέτοια επιστροφή εκδρομέων.

Send this to a friend