
ΕΛΛΑΔΑ
Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του flynews.gr, ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Aρχές, ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Η είδηση έχει σοκάρει τη Λακωνία με την 24χρονη να προσπαθεί να συνέλθει από τις στιγμές φρίκης που έζησε. Ο βιασμός της, έχει προκαλέσει οργή και εύλογα ερωτήματα στην τοπική κοινωνία…
Ο βιασμός της άτυχης κοπέλας στη Λακωνία, σημειώθηκε μέσα στο εξωτερικό μπάνιο του σπιτιού της. Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν μόνη στο σπίτι και κάποια στιγμή πήγε στο WC. Ο δράστης παρακολουθούσε όπως φαίνεται την κάθε της κίνηση. Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πλησίασε στο σπίτι της γυναίκας και μπήκε στο μπάνιο. Τη βίασε και αμέσως μετά απομακρύνθηκε. Με την 24χρονη να πηγαίνει στην αστυνομία και τις έρευνες να αποδίδουν σε χρόνο ρεκόρ. Ο 45χρονος συνελήφθη και φέρεται ήδη να έχει ομολογήσει το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.
Ο δράστης, ο οποίος έμενε σε παρακείμενο σπίτι, αντιλήφθηκε την παρουσία της κοπέλας, μπήκε στο μπάνιο της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία τον έψαχνε όλο το βράδυ.
Τελικά, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Κορακοβούνι και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του flynews.gr, ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Aρχές, ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Το γεγονός πως ο 45χρονος ήταν γνώριμος στις Αρχές πυροδοτεί από το πρωί μια σειρά από συζητήσεις στη Λακωνία. Για το πως είναι δυνατόν ένα άτομο που έχει δείξει κάτι παραπάνω από ανησυχητικά σημάδια, να κυκλοφορεί ελεύθερο μέχρι να φτάσει σε ένα σκληρό έγκλημα.
Ροή Ειδήσεων

20/03/2023 | 12:10
Καραμανλής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα πολιτικής μου εποπτείας συνέβη μια ανείπωτη τραγωδία
21/03/2023 | 14:26
Αποτροπιασμός στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα! Χειροπέδες σε 30χρονο μαστροπό και 3 πελάτες
20/03/2023 | 17:07
Γεραπετρίτης για Τσίπρα: Αυτόματη χάραξη μπορούσε να γίνει από τον τοπικό σταθμό τον οποίο δεν επισκέφθηκε

20/03/2023 | 10:26
Η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας – Η τοποθέτηση Καραμανλή, Χρυσοχοΐδη και Σπίρτζη – Ζητήθηκε να κληθούν και άλλα πρόσωπα
20/03/2023 | 13:31
Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Το νέο υπερπολυτελές τους σπίτι και ο αγιασμός από τον Ιερώνυμο
21/03/2023 | 12:47
Τέμπη: Ο Λυκουρέζος αποκαλύπτει τις διώξεις που μπορεί να φτάσουν σε πολιτικά πρόσωπα
20/03/2023 | 19:39
Δημοσκόπηση Alco: Στις 3,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και στο 9,3% το ΠΑΣΟΚ – 35% λένε καλύτερη η κυβέρνηση ΝΔ έναντι 27% του ΣΥΡΙΖΑ

20/03/2023 | 16:43
Παρέμβαση Ντογιάκου για Μετρό Πειραιά μετά από δημοσίευμα για εισροή θαλασσινού νερού κι άλλες αστοχίες
21/03/2023 | 18:18