Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Φρίκη στη Λαμία: 34χρονος κρατούσε όμηρο 40χρονη Γαλλίδα που είχε γνωρίσει στο Facebook

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη ότι ένας 34χρονος άνδρας κρατούσε όμηρο στο σπίτι του, δεμένη και φιμωμένη μία 40χρονη Γαλλίδα, που είχε γνωρίσει στο Facebook.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, ο 34χρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει την 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και η Γαλλίδα φίλη του πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τις «εκπλήξεις» που είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της από τη Λαμία.

Ο 34χρονος που μένει σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης την έφερε στο σπίτι την Τετάρτη, δεμένη και φιμωμένη, και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Η 40χρονη Γαλλίδα κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος ενημέρωσε την Ιντερπόλ.

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που υπάρχει στον ακάλυπτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαμιώτης συζεί με μια 24χρονη από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη ήταν μαζί με τον 34χρονο.

Send this to a friend