Αθήνα

 

25 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

60 χρόνια πριν: Αφήνει την τελευταία του πνοή ο Γρηγόρης Λαμπράκης μετά τη δολοφονική επίθεση παρακρατικών

ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: 41χρονος «έσπαγε» στο ξύλο τη μητέρα του – Έλεγε πως έπεσε μόνη της στο μπάνιο

Η εξωφρενική δικαιολογία του 41χρονου στους αστυνομικούς.

Ένα ακόμη οικογενειακό δράμα, απασχολεί την τοπική κοινωνία της Λαμίας, με μια ηλικιωμένη γυναίκα, θύμα άγριας ενδοοικογενειακής βίας από τον ίδιο της το γιο.

Την περασμένη Δευτέρα (28/6) Κοινότητα κοντά στη Λαμία, σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές 64χρονης γυναίκας την οποία ξυλοκοπούσε ο 41χρονος γιος της.

Γείτονες πήραν το «100» και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και του ΑΤ Λαμίας έφτασαν στο σπίτι όπου βρήκαν τη γυναίκα χτυπημένη. Μάλιστα τους άνοιξε ο ίδιος ο 41χρονος που ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του είχε πέσει μόνη της στο μπάνιο πριν από τρεις ημέρες και είχε χτυπήσει!

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για παροχή βοήθειας και εκεί ο γιατρός βεβαίωσε ότι τα τραύματα ήταν σαφώς πιο πρόσφατα. Τότε αποκάλυψε κι εκείνη στους αστυνομικούς ότι την είχε χτυπήσει ο γιος της και όχι μόνο μία φορά, ωστόσο τους δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη!

Δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ήδη από τον περασμένο Μάιο, είχε βγει εισαγγελική διάταξη με τον περιοριστικό όρο ο 41χρονος να μην πλησιάζει το σπίτι αλλά και γενικότερα τη μάνα του, σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, ωστόσο ο ίδιος έμενε το τελευταίο διάστημα μαζί της.

Προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και συνελήφθη, ενώ κρατήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου που προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης (30/6).

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, οι κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας με επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, μαζί με την παραβίαση της εισαγγελικής διάταξης, είχαν ως αποτέλεσμα ο πέλεκυς να πέσει βαρύς. Η συνολική ποινή έφτασε τα 3 χρόνια και 10 μήνες χωρίς δυνατότητα αναστολής, που σημαίνει ότι ο 41χρονος πήρε το δρόμο για τις Φυλακές.

Το σημαντικότερο είναι ότι για την ηλικιωμένη γυναίκα, εξετάζεται η δυνατότητα εισαγωγής της στο Παράρτημα ΑμεΑ Φθιώτιδας στο Δομοκό, καθώς είναι κακοποιημένη και εξαιρετικά ταλαιπωρημένη και χρειάζεται φροντίδα. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της κάνουν λόγο για μια ευτυχισμένη οικογένεια μέχρι τη μέρα – πριν από αρκετά χρόνια – που έχασε τον σύζυγό της. Έκτοτε όλα άλλαξαν και κυρίως η συμπεριφορά του γιου της που έφτασε στο σημείο να τη χτυπάει.

Πηγή: lamiareport.gr

Ροή Ειδήσεων

screenshot 12

28/05/2023 | 15:06

Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν το κατήγγειλα ποτέ, έτρεμα σαν το ψάρι κι έλεγα θεέ μου, γλίτωσα»

28/05/2023 | 14:48

Ναταλία Γερμανού: «Παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους Ρέμο, Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος»

28/05/2023 | 14:19

Χίος: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων στην Αγία Ερμιόνη
screenshot 9

28/05/2023 | 14:09

Τραγωδία στο Αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας: Νεκρός 55χρονος Γερμανός που έπεσε από τον πρώτο όροφο

28/05/2023 | 13:51

Νίκος Μουρατίδης: «Δεν γίνεται ο Σάκης Ρουβάς στα 50 του να πηδάει σαν το κατσίκι»

28/05/2023 | 13:34

LIVE η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη σε βουλευτές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής
skertsos

28/05/2023 | 13:20

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε, ούτε την κεφαλή του»

28/05/2023 | 13:00

Σίσσυ Χρηστίδου-Γάμος Μουζουράκη: Καταγγέλλει επίθεση και απειλές κατά της νεαρής ρεπόρτερ της εκπομπής από δημοσιογράφους

28/05/2023 | 12:42

Αυτά τα ζώδια θα έχουν το χειρότερο καλοκαίρι – Δεν είναι και η καταστροφή αλλά ετοιμαστείτε
oxia1

28/05/2023 | 12:10

Θεσσαλονίκη: Με μηχανική υποστήριξη η αναπνοή της 39χρονης ερπετολόγου – Πώς βρέθηκε η οχιά στο σχολείο

28/05/2023 | 12:04

Θρίλερ στην Κρήτη με την εξαφάνιση 47χρονης – Συνεχίζονται οι έρευνες

28/05/2023 | 11:39

Ζώδια: Τι σημαίνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο για τις σχέσεις μας και για τα ζώδια του νερού
nosokomeio kavala citypedia

28/05/2023 | 11:08

Σοκ στην Καβάλα: Πέθανε βρέφος 9 μηνών

28/05/2023 | 10:51

Πέτσας: «Θα έχουμε κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου, δεν θα υπάρξουν τρίτες κάλπες» όπως λέει ο Βορίδης

28/05/2023 | 10:35

Ρένα Δούρου-Ένταση στον αέρα του Mega: «Γιατί ξινίζετε;» – «Δεν ξινίζω, μία ερώτηση σας έκανα»
oxia 2605
Δάγκωμα από οχιά: Οδηγίες του ΕΚΑΒ που μπορούν να σώσουν ζωές
monastiri prousiotissas 2705
Τραγωδία στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας με 33χρονο να πεθαίνει από ηλεκτροπληξία – Είχε γίνει πατέρας πριν λίγες μέρες
fidi mesologgi1 2705
Μεσολόγγι: Οικογένεια έτρωγε και είδαν ένα φίδι να σκαρφαλώνει στο παράθυρό τους!
astynomia
Μαρκόπουλο Ωρωπού: «Ήταν ένα παιδικό παιχνίδι με πλαστικές σφαίρες» – Τι λένε για το περιστατικό πυροβολισμού καθηγητή από μαθητή
maxresdefault
Εορτολόγιο: Σήμερα η γιορτή του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου
peripoliko 56
Σοκ στο Μαρκόπουλο: Μαθητής ΕΠΑΛ πυροβόλησε και τραυμάτισε καθηγητή με αεροβόλο