Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Λαμία: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 34χρονο που κακοποιούσε γυναίκες- «Σκέφτηκε ακόμη και να μου ράψει τα χείλια»

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στη δίκη του 34χρονου άνδρα που κρατούσε όμηρο 40χρονη Γαλλίδα, ενώ κακοποιούσε και έδενε άλλες δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι του στη Λαμία.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στη δίκη του 34χρονου άνδρα που κρατούσε όμηρο 40χρονη Γαλλίδα, ενώ κακοποιούσε και έδενε άλλες δύο γυναίκες μέσα στο σπίτι του στη Λαμία.

Την ώρα που η 40χρονη όμηρός του δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο, δύο άλλες κοπέλες κατέθεσαν ότι είχαν πέσει θύματα του 34χρονου άνδρα, ο οποίος τις χτυπούσε, βίαζε, έδενε χειροπόδαρα και τις φίμωνε με μαντήλια και μονωτικές ταινίες, ενώ τις απειλούσε και με όπλο.

«Γνωριστήκαμε το 2011, στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Την πρώτη φορά που είχαμε σεξουαλική επαφή μου έδεσε τα χέρια χωρίς τη θέληση μου. Δεν είχαμε ποτέ φυσιολογική ερωτική επαφή. Ήμουν δεμένη σε χέρια και πόδια, φιμωμένη με μαντήλια και ταινίες. Σκέφτηκε ακόμη και να μου ράψει τα χείλια ή να βάλει περισσότερη κόλα στην ταινία που είχε βάλει στο πρόσωπο μου γιατί ξεκολλούσε», είπε στην κατάθεση της η πρώτη κοπέλας που εμπλέκεται στην υπόθεση, η οποία μάλιστα το πρώτο διάστημα ήταν ανήλικη, σύμφωνα με το STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κοπέλα, μια φορά που την είχε δέσει χειροπόδαρα, της έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και την απείλησε λέγοντας της: «Πώς αισθάνεσαι που θα πεθάνεις»; Και στη συνέχεια την βίασε.

Όπως ισχυρίστηκε, του είχε ζητήσει πολλές φορές να χωρίσουν ωστόσο εκείνος την απειλούσε πως θα τα έλεγε όλα στους δικούς τους και σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το TV Star, η πρόεδρος την ρώτησε: «Όταν ήσασταν δεμένη, εκείνος το απολάμβανε;». Η απάντηση της κοπέλας ήταν: «Φυσικά το απολάμβανε» Η πρόεδρος συνέχισε: «Ήθελε την γυναίκα σκλάβα;» και η κοπέλα απάντησε «ναι». Κλαίγοντας, η κοπέλα κατέθεσε πως έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα και να την παρακολουθεί ψυχίατρος.

«Έχετε κοιτάξει τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Είστε μια κούκλα. Να πάρετε ένα σφουγγάρι και να τα σβήσετε όλα. Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας. Θα μπορούσατε να γλιτώσετε πολλά από αυτά αν είχατε μιλήσει πρώτα στους γονείς σας και μετά στην αστυνομία και την εισαγγελία», είπε η πρόεδρος βλέποντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας.

«Θα αποδεσμευόμουν μόνο όταν το αποφάσιζε ο αφέντης. Έζησα την βιαιότητα μαζί του», τόνισε στην κατάθεσή της η δεύτερη κοπέλα. «Η σεξουαλική πράξη γινόταν πάντα με δεμένα χέρια και πόδια, με το στόμα φιμωμένο με μαντήλια και μονωτικές ταινίες».

Όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο γιατί δεν έφευγε απάντησε: «Απειλούσε πως θα με πετάξει σε χαντάκι, πως θα κάνει μπουρλότο το σπίτι μου. Ανακουφίστηκα όταν τον έπιασαν».

Send this to a friend