Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

Τρομακτικό τροχαίο στη Λαμία για μητέρα και το μωρό της που μόλις είχαν βγει από το μαιευτήριο (EIKONEΣ)

Μεγάλη λαχτάρα και περιπέτεια για την οικογένεια του μωρού, που γεννήθηκε μόλις το Σάββατο και κατά τη μεταφορά του στο σπίτι την Τρίτη, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες.

Οι εικόνες που μεταφέρει το Lamiareport.gr είναι συγκλονιστικές με τους διασώστες να βάζουν στο ασθενοφόρο το νεογέννητο μέσα στο κουβερτάκι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι οδηγοί τους και ελαφρύτερα η μητέρα και το μόλις τριων ημερών μωράκι της. Μάλιστα μόλις είχαν βγει από κλινική της Λάρισας και επέστρεφαν σπίτι τους στη Λαμία.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία και τις μαρτυρίες, η Mercedes με οδηγό κάτοικο Καραβομύλου, κινούταν από Λαμία προς Καραβόμυλο, ενώ το μαύρο Scirocco όπου επέβαινε το νεαρό ζευγάρι με το νεογέννητο βρέφος τους, ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο τροχαίο εμπλέκεται και ένα φορτηγό το οποίο προπορευόταν της Mercedes. Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε απότομα, τελευταία στιγμή, να στρίψει αριστερά στη διασταύρωση που υπάρχει για να μπει στη νέα εθνική οδό. Ο οδηγός με το μαύρο scirocco έκανε ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση με το φορτηγό και βρέθηκε αντιμέτωπος με το Mercedes που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά.

Στο σημείο, που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, έσπευσαν τρία ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες αρχικά στο ΚΥ Στυλίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ.

Πηγή: Lamiareport.gr

Send this to a friend