• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 16:25

Αθήνα

7 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

«Λύγισε» στον αέρα η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη για τον θάνατο της Νατάσας Βαρελά - H έκκληση των γονιών της μια μέρα πριν από την κηδεία

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο ξαφνικός θάνατος της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Συντετριμμένη εμφανίστηκε σήμερα η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, στην έναρξη της εκπομπής "Έχουμε και Λέμε":

«Σκεφτόμουν όλη μέρα σήμερα τι να πω και πως να το πω. Δεν υπάρχουν λόγια… Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνεστε πόσο βαρύ είναι το κλίμα εδώ… Κάπου εκεί χάνεις τη λογική και προσπαθείς να σκεφτείς τι είναι η ζωή και τι ακριβώς κάνουμε όλοι εμείς εδώ.

Έχουμε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά πράγματα. Θεωρίες. Εμείς αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι πως η Νατάσσα όντως έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου. Δεν είχε πρόβλημα με το στομάχι της, όπως έχω ακούσει και έχω διαβάσει. Δεν είχε στομαχικές διαταραχές. Δεν έπασχε από κάτι. Δεν είχε έλκος. Ήταν υγιέστατη. Έχουν γράψει διάφορα.

Δυο μέρες πριν πάρει την άδειά της ένιωσε μια αδιαθεσία, χρειάστηκε να απουσιάσει από το Αποκαλυπτικό Δελτίο. Εμείς ξέραμε πως είναι λίγο αδιάθετη. Αυτό το διάστημα από την Παρασκευή μέχρι τώρα, γνωρίζαμε πως ήταν λίγο κρυωμένη.

Δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο κι έτσι κατέληξε καθοδόν. Δεν κατέληξε δυο ώρες αφού εισήχθη σε νοσοκομείο της δυτικής Αττικής. Αυτό δεν ισχύει. Έφτασε στο νοσοκομείο και ήδη δεν είχε σφυγμό».

 

Η κηδεία της δημοσιογράφου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη στα Μέγαρα. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση στα Μέσα με αφορμή ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά τον θάνατο της Νατάσας Βαρελά και ζητούν η κηδεία της να καλυφθεί με διακριτικότητα.

Η εξώδικη δήλωση της οικογένειας: 

Σας δηλώνουμε ότι τη στιγμή που κηδεύουμε το παιδί μας, που έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή, μετά λύπης μας λάβαμε γνώση δημοσιευμάτων τα οποία πληγώνουν την οικογένεια μας και αμαυρώνουν τη μνήμη της.

Σας παρακαλούμε θερμά όπως σεβαστείτε το πένθος μας, αποσύρετε και αποφύγετε να δημοσιεύσετε τώρα ή στο μέλλον πληροφορίες που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή ζωή της θυγατέρας μας καθώς και απόρρητα ιατρικά δεδομένα.

Επιπλέον, σας γνωστοποιούμε ότι επιθυμούμε την διακριτική  παρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατά την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού της θυγατέρας μας, σεβόμενοι άπαντες τον πόνο μας και την θλίψη μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας, ιδίως της διαφύλαξης και προάσπισης της τιμής, υπόληψης και μνήμης της πολυαγαπημένης κόρης μας, Νατάσας Βαρελά, με κάθε μέσο από τη βλάβη που προκαλείται σε αυτήν, άλλως θα ασκήσουμε, δια της δικαστικής οδού, τα νόμιμα δικαιώματα μας

Μέγαρα, 21.08.2018

Οι εξωδίκως δηλούντες γονείς,

Δημήτριος Βαρελάς

Ελένη Βαρελά

Send this to a friend