• Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου
  • 06:38

Αθήνα

17 oC

αίθριος καιρός

«Μαφία Κορυδαλλού»: Το σχέδιο για τη δολοφονία του Αλβανού κρατούμενου και οι νέοι διάλογοι

Σε στραγγαλισμό οφείλεται σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του συνεργού του αρχηγού της μαφίας του Κορυδαλλού μέσα στη Δ’ Πτέρυγα των φυλακών.

Σε στραγγαλισμό οφείλεται σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του συνεργού του αρχηγού της μαφίας του Κορυδαλλού μέσα στη Δ’ Πτέρυγα των φυλακών.

Απόψε το OPEN παρουσίασε νέους διαλόγους, τους οποίους κατέγραψε ο κοριός της ΕΛΑΣ, ανάμεσα στον Αλβανό «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών με άλλους κακοποιούς.

Σε αυτούς τους διαλόγους αποκαλύπτεται η προσπάθεια του κακοποιού να εφαρμόσει σχέδιο δηλητηρίασης του συνεργού του, βάσει του οποίου θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του συνεργού του.

Ο διάλογος που ήρθε στο φως:

Α: Αύριο, έλα εδώ. Φτιάχνω ένα χαρτί προς εισαγγελέα.

Β: Ναι, για τη ζωή σου.

Α: Για τη ζωή μου. Να μην έχουμε την τύχη του Τούσα και των άλλων.

Β: Να γράψω ό,τι χρειάζεται να γράψω μέσα;

Α: Ναι, καν’το.

Β: Εντάξει, θα στο κάνω. Θα… μετά τους αλλεπάλληλους θανάτους στις φυλακές Κορυδαλλού και από πληροφορίες που έλαβα ότι πρόκειται για δηλητηρίαση του μάρτυρα που είχα προτείνει στην υπόθεση της δίκης Ζαφειρόπουλου, Τούσα Μπαρντίλ καθώς και του ατόμου που είχε προσπαθήσει να με δηλητηριάσει… εεε τον Αύγουστο του… πότε ήταν;

Β: Και θα πρέπει να δούμε αν το δηλητήριο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του που είπες εσύ, αν και εντάξει πολλά είδη δηλητηρίων μπορεί να υπάρχουν, δεν είναι μόνο ένα.

Α: Δεν έχουμε πρόβλημα, γιατί υπάρχει παρακολούθηση τηλεφώνων με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, που λέει, κοίτα το δηλητήριο να είναι το ίδιο που κρατάει ο Κλόντις, για να φαίνεται ότι τον σκότωσα εγώ, όχι οι άλλοι.

Οι Αρχές, πάντως, ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία του Τούσα να κρύβεται ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών, καθώς διαφώνησαν στα όσα έπρεπε να πει το θύμα στη δίκη Ζαφειρόπουλου.

Send this to a friend