• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 19:07

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μαρτυρία-«βόμβα» για την Ειρήνη Λαγούδη: Την είδα στον Γεράκα πριν πεθάνει και καλούσε σε βοήθεια!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη με μια νέα μαρτυρία που συγκλονίζει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του το Star, υπάρχει μια μαρτυρία άνδρα που υποστηρίζει ότι είδε την άτυχη γυναίκα λίγο πριν πεθάνει.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η Λαγούδη καλούσε σε βοήθεια.

Ο μάρτυρας φέρεται να είπε:

«Το βράδυ του Σαββάτου άκουσα μία γυναίκα να φωνάζει σα να κινδυνεύει και στο τέλος ακούστηκε ένα «βοήθεια» με πνιγμένη φωνή και παύση. Προηγήθηκε πριν από το «βοήθεια» καυγάς έντονος, η ίδια όμως φώναζε, δεν άκουσα αντρική φωνή. Και μετά με μία φωνή απόγνωσης σα να φώναζε «με χτυπάνε;» «με σκοτώνουν;» «βοήθεια», λέει ο μάρτυρας στο Star, χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία αλλά και τα χαρακτηριστικά του.

Περιπλέκεται η υπόθεση της 44χρονης: Μάρτυρας αποκαλύπτει διαπληκτισμό με άνδρα σε ΑΤΜ

Στο ίδιο δελτίο ειδήσεων μίλησε και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, ο οποίος και επιτέθηκε σε όσους μιλάνε για αυτοκτονία:

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν την στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ».

Send this to a friend