• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 08:21

Αθήνα

21 oC

σποραδικές νεφώσεις

Με συλλαλητήριο στις Πρέσπες θα απαντήσουν οι Μακεδονικοί σύλλογοι στην υπογραφή της συμφωνίας για το Σκοπιανό

Για συλλαλητήριο στις Πρέσπες φαίνεται ότι ετοιμάζονται οι Μακεδονικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι την ημέρα, μάλιστα, κατά την οποία θα καταγραφεί η συμφωνία Αλέξη Τσίπρα -Ζόραν Ζάεφ.

Όπως είπε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος “όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε Πρέσπες, είτε οπουδήποτε αλλού”.

Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής και στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση μεταξύ των δυο πρωθυπουργών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν το σημερινό τηλεφώνημα Τσίπρα – Ζάεφ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την συμφωνία τότε οι δυο πρωθυπουργοί θα έχουν συνάντηση για την υπογραφή συμφωνίας μέσα στο σαββατοκύριακο, πιθανότατα στις Πρέσπες.

Έτσι εκεί θα διεξαχθεί και το επόμενο συλλαλητήριο καθώς όπως τόνισε ο κ. Τάτσιος “θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες” καθως όπως είπε δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις.

Send this to a friend