• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 18:51

Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτες ερμηνείες για το παραλήρημα Μπαρμπαρούση από τον δικηγόρο του - Δεν είπε ποτέ «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες»

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης για τις δηλώσεις που έκανε από το βήμα της βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ. 

Ο Μπαρμπαρούσης κάλεσε την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία", "Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!» φώναξε ο κ. Μπαρμπαρούσης.

Ο δικηγόρος του, κ. Παναγιώτης Κορατζόπουλος μίλησε σήμερα στον Νίκο Ευαγγελάτο και για το κάλεσμα του Μπαρμπαρούση για πραξικόπημα: «Ακούστηκαν ορισμένες εκφράσεις, οι οποίες είναι ανοίκειες, υπερβολικές, εν πάσει περιπτώσει, είναι λεκτικές υπερβολές. Αυτό είναι σαν γεγονός", ανέφερε.

Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να σχολιάσει τη φράση του Μπαρμπαρούση«τα κεφάλια σας στις Πρέσπες» και το κάλεσμα του πελάτη του για αποκεφαλισμό των κ.κ. Τσίπρα, Παυλόπουλου, Καμμένου ισχυρίστηκε πως… αυτό δεν έγινε ποτέ!

Όπως είπε: «Αυτό δεν το είπε. Είναι λάθος πραγματικότητα. Ποιος να αποκεφαλιστεί;Να μιλήσουμε με πραγματικότητες, ή με αυτά που θα θέλαμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε εντυπώσεις; Πώς νοηματοδοτούνται από εσάς τα κεφάλια τους στις Πρέσπες; Μίλησε για αποκεφαλισμούς και για περιφορά κεφαλών εις τις Πρέσπες; Δηλαδή το «κεφάλια τους στις Πρέσπες» που μπορεί να νοηματοδοτηθεί κι έτσι ήταν η πρόθεσή του, διαφορετικά, γιατί το παρερμηνεύετε και μάλιστα με αρνητικό πάντα πρόσημο;».

Όταν τον ρώτησαν τι ακριβώς εννοούσε ο πελάτης του είπε:  «Όταν λέει ο άνθρωπος αυτή την έκφραση, σήμαινε ακριβώς «την προσοχή σας εις τις Πρέσπες», «τη σκέψη σας στις Πρέσπες», «προσέχετε μην κάνετε κανένα λάθος στις Πρέσπες». Αυτή είναι η διατύπωση του βουλευτή«.

Send this to a friend