Αθήνα

31 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Με το να ρίχνουν κάτι στα ποτά των κοριτσιών, έκαναν ό,τι έκαναν»: Αποκαλύψεις από τον πατέρα της Τοπαλούδη! Κρύβεται κύκλωμα πίσω από τη δολοφονία;

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της άτυχης Ελένης, που δολοφονήθηκε στην Ρόδο, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του 19χρονου Αλβανού.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της άτυχης Ελένης, που δολοφονήθηκε στην Ρόδο, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του 19χρονου Αλβανού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους λιμενικούς της Ρόδου πως ο 19χρονος την βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα. Καταγγελία, που έρχεται να προστεθεί σε αυτή μίας 17χρονης και ακόμη μίας 18χρονης, που φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τι να σας πω, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, εγώ ξέρω ότι το ποιόν και του ενός και του άλλου είναι ιδιαίτερα βεβαρημένα. Και, ενδεχομένως, να υπήρχαν και κάποια άλλα άτομα, να λειτουργούσε κάποιο κύκλωμα, το μυαλό μου εκεί πάει, αλλά δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία.

Από την προηγούμενη χρονιά που είχε γίνει ένα συμβάν, κάποιοι αετονύχηδες εκεί, κάποια αλητοπαρέα, να τη χαρακτηρίσω έτσι, με κάποιον τρόπο, με το να ρίχνουν κάτι στα ποτά των κοριτσιών, έκαναν ό,τι έκαναν, βιντεοσκοπούσαν, ενδεχομένως, απειλούσαν και πιθανόν να μην ήταν το μοναδικό θύμα η Ελένη μας και να είχαν και άλλες τέτοιες ενέργειες και δράσεις.

Κάποια κορίτσια δεν θα μπορούσαν να το αντέξουν όλο αυτό, κάποια, πιθανώς, έπαθαν κατάθλιψη, ίσως να υπήρχε και κάποια αυτοκτονία… Όταν είσαι σε ξένο μέρος, όταν οι γονείς σου είναι μακριά, όταν ντρέπεσαι να μιλήσεις, τα πράγματα είναι δύσκολα και αυτά εκμεταλλεύονται όλοι αυτοί, αυτές τις καταστάσεις».

Send this to a friend