Αθήνα

13 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Μετά τις απειλές των οπαδών του ΠΑΟΚ άλλαξε χώρο η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών!

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας, που προειδοποιούσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τα υποδεχθεί «όπως τους αρμόζει», με ύβρεις και απειλές, φαίνεται πως θορύβησε τόσο το κυβερνών κόμμα όσο και την Αστυνομία της συμπρωτεύουσας.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιούνταν στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, άλλαξε τελικώς τόπο διεξαγωγής και θα γίνει στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ ενισχυμένη αναμένεται να είναι και η αστυνομική παρουσία για την ασφάλεια των

Η εκδήλωση έχει θέμα τις λεπτομέρειες της συμφωνίας των Πρεσπών και τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια».

Σημειώνεται, πως ο «Σύλλογος Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας» εν όψει της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας για το Σκοπιανό, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων».

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λένε στην ανακοίνωσή τους επίσης το σύνθημα: «Αλήτες – Προδότες – Πολιτικοί».

Παράλληλα αν και η ανακοίνωση προσπαθεί να ισχυριστεί ότι το βασικό ζήτημα αντίθεσης στην κυβέρνηση, είναι η παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» με τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν ξεχνά να αναφερθεί στην κατά τη γνώμη τους αδικία κατά της ομάδας τους, στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.

Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.

Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.

Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.

Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.

Αυτοί που πολέμησαν τον ΠΑΟΚ για ένα ρόλο χαρτί.

Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την «τεράστια επιτυχία» αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα «οφέλη» της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.

Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.

Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.

Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,

Τα κάνατε σκατά για ακόμη μια φορά, στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.

Υ.Γ.2: Για τους περίεργους…, άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας

Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι….ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Μετά τιμής,

ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ».

Φώτο αρχείου

Send this to a friend