
ΕΛΛΑΔΑ
Τον απόλυτο πανικό προκάλεσε ένας οδηγός το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική Οδό Λαμίας Θεσσαλονίκης, αφού αυτός κινούταν με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, μέσα στον αυτοκινητόδρομο!
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ασυνείδητος οδηγός κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα από τον κόμνο των Ραχών μέχρι τα διόδια της Μαυρομαντήλας.
Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων διερχόμενων οδηγών που έπαιρναν έντρομοι την αστυνομία, ερχόμενοι τετ-α-τετ με το αυτοκίνητο του.
Πρόκειται για 69χρονο από την περιοχή, που αρχικά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν στα διόδια, ότι μπήκε από λάθος ανάποδα στην Εθνική πάνω στον πανικό του αφού η γυναίκα του δεν ήταν καλά και έπρεπε να την πάει στο Νοσοκομείο. Ειδοποιήθηκε μάλιστα επειγόντως ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στα Επείγοντα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.
Τελικά η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι η βιασύνη οφειλόταν στο γεγονός ότι έπρεπε να φτάσουν στο Νοσοκομείο για τη χορήγηση φαρμάκων, απαραίτητα για την αγωγή που ακολουθεί η γυναίκα του, τα οποία και της είχαν τελειώσει.
Ωστόσο από τη διενέργεια αλκοτέστ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το λάθος δεν ήταν θέμα βιασύνης αλλά… οινοπνεύματος για αυτό και κινήθηκε σε βάρος η προβλεπόμενη διαδικασία με τη σύλληψη του, προκειμένου αύριο να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Ροή Ειδήσεων

18/04/2025 | 23:59
Ηρώ Μουκίου για την τηλεοπτική της αποχή: «Ήταν ευλογία να έχω την πολυτέλεια της επιλογής»
18/04/2025 | 23:40
Ιταλία: H ανακοίνωση της κυβέρνησης για τη συνάντηση Μελόνι με Βανς – «Άριστες οι σχέσεις των δύο χωρών»

18/04/2025 | 23:32
S&P: Αναβάθμισε την Ελλάδα σε ΒΒΒ, με σταθερές προοπτικές – Κ. Χατζηδάκης: Απάντηση στην καταστροφολογία
18/04/2025 | 23:19
Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα η περιφορά των Επιταφίων – Το πένθος και η προσδοκία της Ανάστασης
18/04/2025 | 23:00
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, στερήθηκα τη Θεία Κοινωνία τη Μεγάλη Εβδομάδα»
18/04/2025 | 22:40
Γαλλία: Το Παρίσι προσέφυγε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της τάσης «Skinnytok» στο TikTok
18/04/2025 | 08:26
«Ξεσπά» η Ιωάννα Τούνη: «Εύκολο να είσαι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, μάνα και μια από τις μεγαλύτερες influencers της χώρας σου»
18/04/2025 | 07:40
Τροχαίο στο Παγκράτι: Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή

18/04/2025 | 10:38
Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok για την οδική ασφάλεια: Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί ποτέ
18/04/2025 | 08:59
Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα: Καθυστερήσεις 20΄προς τα διόδια Ελευσίνας – Με υψηλές θερμοκρασίες το ψήσιμο του οβελία
18/04/2025 | 11:19
Άγιος έρωτας: Ο Στέφανος δεν δέχεται την νεογέννητη κόρη του – Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια
Σχετικά Άρθρα

Τροχαίο στο Παγκράτι: Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή
