Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γλυκά Νέρα: Έτσι κατάφερε να σωθεί ο 32χρονος – Το μικρό κενό στη μονωτική ταινία που τού έδεσαν οι ληστές-δολοφόνοι

ΕΛΛΑΔΑ

«Μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τακτικισμοί», λέει ο δήμαρχος Καλαμάτας για την απόφαση διακοπής του 5G στην πόλη

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας να διακοπεί για… λόγους υγείας η πιλοτική εφαρμογή του 5G στην πόλη, ένα project που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή...

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος μιλώντας στο ρ/σ «ΘΕΜΑ 104.6’ και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές’ είπε πως «η προσπάθεια για τεχνολογική πρόοδο δεν σταματά, εμείς συνεχίζουμε ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε την προσπάθεια, δεν θεωρούμε ότι σταματάει η εξέλιξη μετά από αυτή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δυστυχώς ήταν αποτέλεσμα της απλής αναλογικής, εγώ έχω εννέα δημοτικούς συμβούλους εκλεγμένους από τους 41και με τις συνεργασίες που υπάρχουν φτάνουν στους 16, οπότε προφανώς υπάρχει έλλειψη ελέγχου και πλειοψηφίας μέσα στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου».

Πρόσθεσε δε ότι «υπάρχει το βαν του Δημόκριτου στην Καλαμάτα το οποίο έχει πραγματοποιήσει μετρήσεις και οι μετρήσεις αυτές έχουν παρουσιαστεί και στο δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι τα επίσημα χείλη δεν χρειάζεται να κινδυνολογούν, περιμένοντας τα αποτελέσματα των μετρήσεων που είναι σε εξέλιξη».

Απέδωσε σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τακτικισμούς την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ ο ίδιος όπως είπε αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες των πολιτών για το λόγο αυτό είχε προγραμματιστεί και η ημερίδα για να δοθούν απαντήσεις.

Σχολιάζοντας το επιχείρημα ότι οι Καλαματιανοί κινδυνεύουν από στείρωση ο κ. Βασιλόπουλος είπε «βέβαια αυτή η κουβέντα  δεν ειπώθηκε από δημοτικό σύμβουλο».

Γλυκά Νέρα: Έτσι κατάφερε να σωθεί ο 32χρονος – Το μικρό κενό στη μονωτική ταινία που τού έδεσαν οι ληστές-δολοφόνοι
Γλυκά Νερά – Μπαλάσκας: «Τα λιγουρεύονται τα 300.000€ οι φυλακισμένοι-Ποντάρουμε σε μία καρφωτή» (ΒΙΝΤΕΟ)
Οίκοι ανοχής: Η συνεύρεση δεν θα ξεπερνά τα 15 λεπτά – Πληρωμή με… κάρτα και τηλέφωνο επικοινωνίας!
Γλυκά Νερά: Υποβασταζόμενη η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν συνοδεύει το φέρετρο της κόρης της στην Αλόννησο (vid)
Νέα Σμύρνη: «Στο βίντεο ο αντίχειρας του αριστερού χεριού φαίνεται σαν μόριο» λέει ο δικηγόρος του 22χρονου
Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών πληροφορία «φωτιά» (BINTEO)