Αθήνα

31 oC

θύελλα

«Η καρδιά μου είναι κατασπαραγμένη- Θα ζω με τις αναμνήσεις των 21 χρόνων», φώναζε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας στην κηδεία (vids)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο πόνος και η δυστυχία στην κηδεία της φοιτήτριας της οποίας τόσο σύντομα κόπηκε το νήμα της ζωής, στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο πόνος και η δυστυχία στην κηδεία της φοιτήτριας της οποίας τόσο σύντομα κόπηκε το νήμα της ζωής, στη Ρόδο.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη που έγινε στο Διδυμότειχο οι γονείς της με τη μητέρα της να συγκλονίζει.

Υποβασταζόμενη με δάκρυα να τρέχουν τη στιγμή του ενταφιασμού το βλέμμα της στράφηκε αλλού, ίσως στις αναμνήσεις της Ελένης που χαμογελώντας έκανε όνειρα για τη ζωή, που τελικά δεν πρόλαβε να ζήσει.«Η καρδιά μου είναι κατασπαραγμένη… Θα ζω με τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις των 21 χρόνων… Με τις επισκέψεις στο μνήμα».

Η άτυχη 21χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία με την μπάντα του δήμου να παιανίζει πένθιμα και τη μητέρα και τον πατέρα της να συνοδεύουν συντετριμμένοι το παιδί τους.

Ο πόνος μεγάλος και βουβός με τους φίλους, τους συγγενείς και όλους όσοι γνώριζαν την άτυχη Ελένη να είναι απαρηγόρητοι.

Ράγισε καρδιές το σπαραχτικό κάλεσμα της μητέρας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, να γυρίσει πίσω. Πίσω «στη φωλιά της», η οποία όπως επανειλημμένα έχει πει τις τελευταίες μέρες έμεινε άδεια, πίσω στην αγκαλιά της οικογένειας που παλεύει να δεχτεί πως τόσο βίαια κόπηκε το νήμα της ζωής του παιδιού τους. Στις 8 το πρωί, η σορός της νεαρής φοιτήτριας, που φέρεται να δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς στη Ρόδο, μεταφέρθηκε, με επιθυμία της μητέρας της, στο σπίτι της. Εκεί παρέμεινε έως και τις 11, οπότε και άρχισε η εξόδιος ακολουθία, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διδυμοτείχου.

«Η Ελένη ήταν η ελπίδα», είπε στον επικήδειό του ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης. Δεν αποχωρίζονται το παιδί τους, αλλά τη ζωή τους όπως την ήξεραν, όπως την έζησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Η Δικαιοσύνη από εδώ και στο εξής θα κάνει το καθήκον της. Κάθε μία οικογένεια, κάθε γονιός, αν βρισκόταν στη θέση μας τι θα ρωτούσε; Γιατί; Το Γιατί είναι αυτό που μας αναστατώνει και μας βασανίζει. Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη ή την αδυναμία του; Για ποιο λόγο; Τι τους έφταιγε;…..Τους βρήκαν, για μας την οικογένεια της Ελένης, την πιο κατάλληλη στιγμή. Λύτρωση είναι εν μέρει. Η οριστική λύτρωση θα ρθει μετά από το πέρας όλων των διαδικασιών», δήλωνε λίγες ώρες πριν την κηδεία ο πατέρας.

Η 21χρονη κοπέλα λίγες ημέρες θα επέστρεφε στο Διδυμότειχο για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένειά της. Όμως, το νήμα της ζωής της κόπηκε βίαια και η είδηση της δολοφονίας της συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Send this to a friend