Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

«Mπαλάκι» οι ευθύνες για τον θάνατο της 13χρονης μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας

Στο νοσοκομείο Λαμίας επιρρίπτουν ευθύνες για τον θάνατο της 13χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στο νοσοκομείο Λάρισας.

Στο νοσοκομείο Λαμίας επιρρίπτουν ευθύνες για τον θάνατο της 13χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στο νοσοκομείο Λάρισας.

Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου της Λαμιας Δημήτρης Σφύρας υποστήριξε σήμερα σε συνέντευξη τύπου πως ενημέρωσαν έγκαιρα και σωστά τους γιατρούς του νοσοκομείου της Λάρισας για την κατάσταση της Ιωάννας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, ο υποδιοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς και ο κύριος Σφύρας μίλησαν για όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης Ιωάννας.

"Κάναμε σωστή διάγνωση, ενημερώσαμε για αυτή τον χειρουργό του νοσοκομείου στη Λάρισα, ωστόσο εκείνος αποφάσισε άλλα', τόνισε κύριος Σφύρας.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου της Λαμίας Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φιλους της Ιωάννας και πρόσθεσε πως η διοίκηση είχε αποφασίσει να μην τοποθετηθεί, ωστόσο αναγκάστηκε να το κάνει, λόγω της διαστρέβλωσης των γεγονότων.

Ο κύριος Χατζημαργαρίτης έκανε απολογισμό της λειτουργίας του νοσοκομείου από τον Φεβρουάριο του 2018 που ο ίδιος ανέλαβε την διοίκηση του και τόνισε πως για το θέμα της Ιωάννας το νοσοκομείο της Λαμίας έχει ζητήσει συνολική ΕΔΕ.

"Περιμένουμε τα αποτελέσματα και θα συμβάλλουμε στη διαλεύκανση της υπόθεσης", συνέχισε κύριος Χατζημαργαρίτης.

Ο κύριος Σφύρας ανέλυσε πώς υποδέχθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου Λαμίας το δεκατετράχρονο κορίτσι και τι έγινε όλες αυτές τις ώρες που νοσηλευόταν εκεί.

"Τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν 47 χειρουργεία σε παιδιά και κανένα δεν παρουσίασε επιπλοκές", δηλώνει ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Ανδρέας Κολοκυθάς.

Δημοσιεύματα και τοποθετήσεις έβλαψαν άδικα το νοσοκομείο της Λαμίας επεσήμανε ο κύριος Χατζημαργαρίτης που απαντώντας σε ερώτηση σχολίασε και τον θάνατο του εννιάχρονου παιδιού ενάμιση χρόνο πριν.

Πηγή: tvstar.gr

Send this to a friend