Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μύκονος: Τι απαντά το εστιατόριo που χρέωσε τουρίστα 591 ευρώ για έξι μερίδες καλαμάρι

Την απάντησή του δίνει στον τουρίστα που κατήγγειλε ότι πλήρωσε 591 ευρώ για έξι μερίδες καλαμάρι το εστιατόριο της Μυκόνου, μέσω ανάρτησής του στο Tripadvisor.

Την απάντησή του δίνει στον τουρίστα που κατήγγειλε ότι πλήρωσε 591 ευρώ για έξι μερίδες καλαμάρι το εστιατόριο της Μυκόνου, μέσω ανάρτησής του στο Tripadvisor.

Συγκεκριμένα, τουρίστας από το Μπρούκλιν είχε καταγγείλει ότι για έξι μερίδες καλαμάρι, τρεις σαλάτες του Καίσαρα, ένα χυμό τομάτας, πέντε μπίρες και δύο μπουκάλια νερό και πλήρωσαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 836,20 ευρώ!

Ο Mevrouuwtje B ανήρτησε και τη σχετική απόδειξη στον ιστότοπο γράφοντας: «Είδαμε το εστιατόριο και μπήκαμε μέσα. Το προσωπικό ήταν προσποιητά ευγενικό μαζί μας. Είναι πολύ πονηροί κι ενοχλητικοί μέχρι να παραγγείλεις κάτι. Νομίζαμε ότι πήραμε μακαρονάδα με 100 γραμμάρια αστακό έναντι 29 ευρώ, αλλά τα 100 γρ. έγιναν 600 γρ. Μας είπαν ψέματα στον υπέρτατο βαθμό! Δεν συστήνω σε κανέναν αυτό το ψεύτικα πολυτελές εστιατόριο. Είναι μεγάλη απάτη!».

Το εστιατόριο απάντησε στην κριτική αποδίδοντας το όλο περιστατικό σε «παρεξήγηση» για την οποία δεν ευθύνεται εκείνο και καλεί τον τουρίστα να αφαιρέσει τη λέξη απάτη από την κριτική του. Η απάντηση του διευθυντή του εστιατορίου: «Αγαπητέ κύριε, οι σερβιτόροι παίρνουν παραγγελίες βασισμένες στις τιμές που αναγράφονται ξεκάθαρα στους καταλόγους μας. Αν υπήρξε κάποιου είδους παρεξήγηση με τις χρεώσεις που σας προκάλεσαν δυσαρέσκεια, λυπούμαι ειλικρινά. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία τέτοια πρόθεση από μέρους μας. Θα εκτιμούσα αν διορθώνατε την κριτική σας, αφαιρώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως “απάτη”. Από την περιγραφή των γεγονότων, δεν βλέπω πώς μπορείτε να δικαιολογήσετε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς».

Send this to a friend