• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 05:52

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέα επίθεση από τους Anonymous Greece: Παραβίασαν ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας

Oι Έλληνες nonymous επιτέθηκαν σε ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας και γράφουν: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σας κάνουμε επιθέσεις όταν βλέπουμε τις διαβολικές σας πράξεις».

Είναι η τρίτη μεγάλη επίθεση από την πλευρά των Ελλήνων χάκερ, μετά από τη διαρροή προσωπικών δεδομένων Τούρκων πιλότων, την παραβίαση σέρβερ τουρκικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών και τουρκικού καναλιού.

Σε μήνυμα που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας mevlanareklam.com.tr, οι Anonymous Greece αναφέρουν:

«Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σκοτώνει Κούρδους και ο στόχος του είναι να αναδημιουργήσει το Ισλαμικό Κράτος με επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν λέει ψέματα στον ίδιο του τον λαό (δηλαδή τους Τούρκους πολίτες) και εσείς (οι Τούρκοι χάκερ) τον υποστηρίζετε;

Ο Ερντογάν θέλει να έχει την πρώτη δύναμη στην Ανατολή, αλλά δεν το καταφέρνει. Σκέφτεται ότι μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε, αγνοώντας τα παιδιά και τους αθώους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο Αφρίν.

Είστε τρομοκράτες!

Για το ζήτημα των 2 Ελλήνων στρατιωτών

Οι δύο Έλληνες στρατιώτες διέσχισαν κατά λάθος τα σύνορα της χώρας. Και τους έχετε στη φυλακή για περισσότερο από 2 μήνες. Δεν έκαναν τίποτα, απλά από την ομίχλη έχασαν τον προσανατολισμό τους. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος.

1. Θα σβήσουμε και θα διαρρεύσουμε όλα τα αρχεία και τα δεδομένα σας από το σέρβερ

2. Θα στοχεύσουμε όλους τους ιστότοπους της κυβέρνησης και των τραπεζών σας.

Αυτό δεν αποτελεί απειλή. Είναι υπόσχεση!

Προηγούμενες επιθέσεις:

1.) Παραβιάσαμε 13.000 router και σέρβερ της Turk Telecom και ρίξαμε το τουρκικό Κανάλι 24TV.

2.) Παραβιάσαμε των σέρβερ Τούρκων πιλότων και διαρρεύσαμε περισσότερες από 5.000 προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των κωδικών πρόσβασης».

Send this to a friend