Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και για βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, άσκησε δίωξη εναντίον των δύο φερόμενων δραστών και για βιασμό, κατηγορία που βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δυο άνδρες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο, απαίτησαν από την ίδια να ενδώσει στις σεξουαλικές τους προτάσεις.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, τότε οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο δραστών, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατο της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο φίλος του, αρνείται για την ώρα όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που την σκότωσε αλλά ο φίλος του, με καταγωγή από την Αλβανία.

Send this to a friend