Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέα εξέλιξη: Στον εισαγγελέα ο πατέρας της Βαλεντίν και έξι ακόμη για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν και έξι ακόμα φίλοι του καθώς διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν και έξι ακόμα φίλοι του καθώς διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Ο πατέρας και οι φίλοι του θα κρατηθούν ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή των γαλλικών Αρχών για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βρίσκεται στη Γαλλία.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, η Αστυνομία κάλεσε τον πατέρα της νεαρής κοπέλας χθες, Δευτέρα στην Ασφάλεια προκειμένου να απολογηθεί. Η απολογία του διήρκεσε 33 ώρες με τους αστυνομικούς να τον παίρνουν από το σπίτι του στις 09.40 και από εκείνη την ώρα τον κρατούν και τον εξετάζουν, καθώς υπέπεσε σε αντιφάσεις. Οι Αρχές εξετάζουν τον πατέρα ως μάρτυρα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Ο πατέρας προσήχθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εχθές και είχαμε προγραμματίσει το Σαββατοκύριακο που επικοινωνήσαμε μετά από μια τηλεοπτική εκπομπή όπου είχε δηλώσει ότι είχε προσεγγιστεί από στελέχη και ΜΚΟ στη Λέσβο πριν από περίπου δυο χρόνια με πρόταση για υιοθεσία την οποία φυσικά αρνήθηκε. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την Κυριακή το απόγευμα μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και μου είπε “είτε θα πεθάνω ή θα βρω την κόρη μου και έχω σκέψεις αυτοκτονίας”» ανέφερε ο συνήγορός του, κ. Νούλεζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Η αστυνομία ανακρίνει και τον συγκάτοικο του από το Κονγκο.

Send this to a friend