Αθήνα

20 oC

αραιές νεφώσεις

Νέα Ιωνία: Μετανιωμένη η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της- «Πληρώνω αυτό που έκανα με την απουσία της»

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία, δηλώνοντας για ακόμη μία φορά μετανιωμένη για την πράξη της.

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας στην Νέα Ιωνία, δηλώνοντας για ακόμη μία φορά μετανιωμένη για την πράξη της.

Όπως είπε η 19χρονη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «πληρώνω αυτό που έκανα με την απουσία της και το χαμόγελο της».

Και συνέχισε: «Ήξερα ότι ήταν μεγάλη ευθύνη. Αλλά τελικά είπα στον εαυτό μου ότι είναι κρίμα να σκοτώσεις μια ψυχή. Θέλει να έρθει στον κόσμο για να προσφέρει κάτι. Κάθε άνθρωπος προσφέρει και μαθαίνει και διδάσκει και όλα. Είπα λοιπόν ότι θα την κρατήσω. Το αποφάσισα όταν ήξερα πια ότι δε μπορώ να κάνω έκτρωση. Αλλά δεν σκέφτηκα να βλάψω τον εαυτό μου εκείνη την περίοδο, ούτε το μωρό. Με τον τότε σύντροφό μου χωρίσαμε και δε μπορούσα να του το πω μετά. Δεν ήθελε καμία επικοινωνία μαζί μου. Γιατί να του το έλεγα; Τι θα άλλαζε; Δεν ξέρω αν κατάλαβε ότι εγώ άφησα το μωρό. Τώρα πληρώνω αυτό που έκανα με την απουσία της. Το χαμόγελο της. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν το έκανα».

Η δικάσιμος για την 19χρονη έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, με την ίδια να έχει δηλώσει ήδη την μεταμέλειά της, αλλά και την επιθυμία της να πάρει πίσω το παιδί της και να το μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα.

Το γράμμα που έγραψε στην νεογέννητη κόρη της

Μάλιστα, έγραψε και ένα γράμμα στη νεογέννητη κόρη της, έτσι ώστε όταν μεγαλώσει να το διαβάσει και να ξέρει τη δική της αλήθεια αλλά και πόσο την αγαπούσε.

«Μικρή μου μπέμπα ξέρω ότι όταν μεγαλώσεις δε θα είναι έτσι τα πράγματα. Τότε θα έχουν τελειώσει όλα τα άσχημα και δε θα μας ενδιαφέρει το παρελθόν. Θα είμαστε ευτυχισμένες και κανείς δε θα μας πάρει την ευτυχία που μας αξίζει. Έτσι όπως το προσωπάκι σου φώτισε την ψυχή μου, εύχομαι να φωτίζει κάθε σου δρόμο στη ζωή. Είσαι το μικρό μου πλασματάκι και ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να δώσεις ευτυχία και χαρά, όπως έδωσες σε μένα. Μην αφήσεις κανένα να σου πάρει τα όνειρα και το χαμόγελο από τα χείλη. Μαζί θα βαδίσουμε το μονοπάτι της ζωής και θα προσπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Σε αγαπώ πολύ μικρούλα μου. Δεν μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη χαρά από τη γέννησή σου. Με αγάπη, η μανούλα».

Send this to a friend