Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Νέα Ιωνία: "Θήλασα το μωρό, το άλλαξα και το εγκατέλειψα" - Η συγκλονιστική κατάθεση της 19χρονης

Λεπτομέρειες από την εγκατάλειψη του βρέφους από τη 19χρονη μητέρα του στη Νέα Ιωνία αποκάλυψε το Star Channel.

Λεπτομέρειες από την εγκατάλειψη του βρέφους από τη 19χρονη μητέρα του στη Νέα Ιωνία αποκάλυψε το Star Channel.

Στην κατάθεση της ανέφερε: "Όταν τη γέννησα, την κράτησα στα χέρια μου ήταν απίστευτο συναίσθημα. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να τη δώσω. Έψαξα και βρήκα το τηλέφωνο από το Κέντρο Βρεφών Μητέρα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να το αφήσω έστω και για λίγο εκεί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου, αλλά άκουγα συνέχεια ηχογραφημένα μηνύματα. Απελπίστηκα... Δεν είναι σωστό αυτό που έκανα, αλλά δεν έβρισκα άλλη λύση".

Το κοριτσάκι γεννήθηκε 3 κιλά και 290 γραμμάρια και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι γεννήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο από το κλιπάκι στην κοιλίτσα του.

Όπως αναφέρει το Star Channel, η 19χρονη μητέρα θήλασε το κοριτσάκι της, το άλλαξε, το πήρε αγκαλιά, βγήκε στο δρόμο και το έβαλε στο καρότσι του σούπερ μάρκετ στην πολυκατοικία που βρέθηκε, τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της και είπε στη μητέρα της ότι θα πάει σε ένα φίλο της στον οποίο είχε αφήσει το παιδί της.

Η κοπέλα κοιμήθηκε στο σπίτι του φίλου της, και τότε άκουσε στις ειδήσεις ότι βρέθηκε το βρέφος και πως την έψαχναν. Μόλις πήγε στο σπίτι της, βρήκε τους αστυνομικούς που την περίμεναν. "Το παιδί το άφησα στην είσοδο μίας πολυκατοικίας που φωτίζονταν πολύ καλά ώστε να το δουν γρήγορα. Το κούνησα λίγο το σταύρωσα για να το προστατεύσει ο Θεός και με πολύ στεναχώρια έφυγα και πήγα σπίτι μου. Το πρωί είπα στη μητέρα μου ότι το έχω αφήσει σε ένα φίλο μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη αυτή. Ό, τι έκανα το έκανα γιατί γιατί πίστεψα ότι έτσι το παιδί μου θα είναι καλύτερα από ότι θα ήταν αν το κρατούσα εγώ.Το κουνούσα και το φιλούσα δεν ήθελα να το αφήσω. Ζητάω επιείκεια και χρόνο να σκεφτώ καθαρά τι θα κάνω με το παιδί μου".

Τη Δευτέρα οι δικηγόροι της θα κάνουν όλες τις ενέργειες για να επιστρέψει το παιδί στην μητέρα του. Σημειώνεται ότι μέχρι τη σύλληψη της 19χρονης, ο πρώην σύντροφός της δεν γνώριζε ότι είχε γίνει πατέρας.

Send this to a friend