Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέα στοιχεία για το έγκλημα της Αγραφιώτου- "Σφίγγει ο κλοιός" για τον δολοφόνο!

Νέα στοιχεία για το έγκλημα της Αγραφιώτου- "Σφίγγει ο κλοιός" για τον δολοφόνο!

Στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ βρέθηκε η Ασφάλεια και μαζί με τη βοήθεια ερευνητών των εγκληματικών εργαστηρίων βρήκαν ένα δακτυλικό αποτύπωμα και ένα αποτύπωμα παπουτσιού.

[adsense]

Έτσι, λοιπόν, η Αστυνομία φαίνεται πως είναι όλο και πιο κοντά στον δράστη στης δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου φέρεται να είναι η Αστυνομία, μετά από νέα στοιχεία που εντόπισε στο μοιραίο υπόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, οι έρευνες στρέφονται σε ένα άτομο που διατηρούσε στο παρελθόν προσωπικές επαφές με το θύμα και φέρεται να είχε προστριβές μαζί της.

Κατά ορισμένες πηγές, ένα δακτυλικό και ένα πελματικό αποτύπωμα που βρέθηκαν μετά από νέα «σάρωση» του τόπου του εγκλήματος, είναι αυτά που «δείχνουν» τον δράστη.

Τα ευρήματα δεν είχαν εντοπισθεί αρχικά, αλλά φαίνεται να προέκυψε από νέα ανάλυση στοιχείων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και από έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής. Mε αυτόν τον τρόπο ξεδιαλύνεται σιγά σιγά το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, με τα νέα στοιχεία να δείχνουν πως η άτυχη γυναίκα γνώριζε τον δολοφόνο της.

[adsense]

Επίσης, εξετάζεται αν τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν προσωπική διαφορά και έγινε προσπάθεια (με το γδύσιμο του θύματος) να δοθεί σεξουαλική απόχρωση προκειμένου να αποπροσανατολιστούν οι Αρχές.

Send this to a friend