Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου στην Κρήτη- Χάθηκαν τα κοσμήματά της από το σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 2 Μαΐου στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν πει μέχρι τώρα οι δικοί της άνθρωποι, ο 45χρονος σύντροφός της -που ήταν παντρεμένος και είχε άλλα δύο παιδιά- δεν ήθελε αυτό το μωρό. Η κοπέλα πριν εξαφανιστεί, είπε στην μητέρα της ότι θα έβγαινε μαζί του. Μάλιστα, το ότι βρέθηκε το ζευγάρι εκείνη την ημέρα, το έχει επιβεβαιώσει και ένας κάτοικος της περιοχής που το συνάντησε στο δρόμο. Μετά, όλα χάθηκαν…

Κανείς δεν άκουσε ξανά τη φωνή της 37χρονης εγκύου, ενώ λίγες ημέρες μετά, ο σύντροφός της βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού της μητέρας του.

«Δεν ήξερα ότι είχε κοπελιά. Μετά το έλεγαν οι τηλεοράσεις. Ποτέ δεν έκανε σε κανέναν κακό. Να ρωτήσετε τι άνθρωπος ήταν. Όλο με γέλιο, όλο με καλαμπούρι» είπε μεταξύ άλλων και τα μάτια της γέμιζαν με δάκρυα.

«Τι κάνει μια μάνα όταν δει το κοπέλι της να κρέμεται»;

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 37χρονης εγκύου, πήγαινε στο σπίτι της κόρης της, μαζί με έναν αστυνομικό. Όταν μπήκε μέσα, βρήκε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή, κάτι που δεν έκανε ποτέ η κόρη της, όπως είπε στην εκπομπή. Όταν λίγο αργότερα έψαξε το σπίτι, μήπως βρει κάποιο στοιχείο, ανακάλυψε ότι λείπουν σχεδόν όλα τα κοσμήματα της 37χρονης! Μάλιστα, πολλά από αυτά, τα είχε δωρίσει η ίδια στην κόρη της, γι’ αυτό και γνώριζε την ύπαρξή τους. Δεν τα βρήκε πουθενά…

Το μόνο κόσμημα που βρέθηκε στο σπίτι, ηταν μια χρυσή αλυσίδα.

Send this to a friend