• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 23:29

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Νέα τροπή στη δολοφονία του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι: Είχε ραντεβού με τον δράστη;

Σε ένα μοιραίο ραντεβού φαίνεται ότι πήγαινε ο 19χρονος Θωμάς, που έχασε τη ζωή του από θανάσιμο τραύμα στην κοιλιά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Μία ημέρα μετά τον θάνατο του νεαρού, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα πιθανά αίτια της δολοφονίας και δείχνουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν και μάλιστα είχαν κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού, προκειμένου να βρεθούν για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές έπειτα από κάποιες οικονομικές δοσοληψίες.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής φαίνεται να έχουν ενδείξεις επικοινωνιών και περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να τις εδραιώσουν, ενώ έχουν αρκετά στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητα του δράστη και των συνεργών του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα συνέβησαν στις 05:20, όταν ο 19χρονος που ήταν μαζί με μία 17χρονη κοπέλα ήρθε σε αντιπαράθεση και διαπληκτισμό με τον δράστη, ο οποίος συνοδευόταν από δύο ακόμη άτομα, τους οποίους το θύμα φαίνεται να γνώριζε καθώς απευθυνόταν σε εκείνους με τα ονόματά τους. Όταν ο διαπληκτισμός πήρε άγριες διαστάσεις, ένας από τους δράστες έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του 19χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι δράστες στη συνέχεια αποχώρησαν, με την 17χρονη κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα να καλεί σε βοήθεια. Το θύμα διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφαλείας Αττικής εκτιμούσαν πως πρόκειται για κάποια απόπειρα ληστείας, λόγω της αρχικής κατάθεσης του ανήλικου κοριτσιού, ωστόσο όσο περνούσαν οι ώρες, οι μαρτυρίες οδηγούσαν στο ενδεχόμενο των προσωπικών διαφόρων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τα κίνητρα να ήταν οπαδικά ή ρατσιστικά.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές το 2014, σε ηλικία 15 χρόνων, για αδικήματα, που σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν σχετίζονται με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Send this to a friend