Το τελευταίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι η παρέλασις των Ομοφυλοφίλων στην Αθήνα! «Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ» του Athens Pride, όπως το ωνόμασαν, που έγινε προχθές Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην Αθήνα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ!

(βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 12.09.2021, σελ. 9)
Ας έλθουμε τώρα και σε κάτι πιο σοβαρό: Ο καθιερωμένος Αγιασμός στα Δημόσια Σχολεία έγινε σήμερα κανονικά; Δυστυχώς ΟΧΙ!
Καθώς μας πληροφόρησαν κάποιοι αγανακτισμένοι γονείς, σήμερα το πρωΐ ο καθιερωμένος Αγιασμός στα Δημοτικά, στα Γυμνάσια και στα Λύκεια της Χώρας έγινε κατά ένα ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ! Οι μαθητές οδη- γήθησαν κατ΄ευθείαν στην Αίθουσα της Διδασκαλίας, ο δε Αγιασμός έγινε στον προαύλιο χώρο με την παρουσία ενός εκπροσώπου από την κάθε τάξη! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΊΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗ: Στο «χψω» Δημοτικό Σχολείο του Αιγίου (ονόματα δεν λέμε) τον καθιερω-μένο Αγιασμό στο προαύλιο του Σχολείου παρακολούθησαν μόνον τα παιδάκια της Α’ Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, τα οποία μάλιστα καθόντουσαν σε καρεκλάκια! Εν συνεχεία ο τελέσας τον Αγιασμό Ιερεύς διήλθεν από τις Αίθουσες Διδασκαλίας, αγιάζοντας κάθε τάξη! ΝΕΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟΝ ΕΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΕΑ ΗΘΗ! Ήθη της Υπουργού Κυρίας Νίκης Κεραμέως!
‘Ολα αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν ολόγυρά μας, ΑΛΛΑ ο Ελληνικός Λαός κοιμάται μακαρίως! Μας έχουν υπνωτίσει με το υπνωτικό φάρμακο, που λέγεται Κορωνοϊός. Τώρα πλέον όλοι οι ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ευκαίρως – ακαίρως παρουσιάζονται και μας κάνουν πλύσιν εγκεφάλου με μοναδικό θέμα ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ κατά του Covid-19, δηλ. το δαιμονικό εφεύρημα των σκοτεινών δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, του Σιωνισμού και της Μασσωνίας, για να δηλητηριάσουν την παγκό-σμια Κοινωνία και για να αλλοιώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό!
Άλλωστε το είχαν προαναγγείλει!
«Περί τό 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ἀσθένεια θά διαδοθῇ εἰς ὁλόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας ἐπίθεσιν εἰς τούς πνεύμονας καί εἰς τούς βρόγχους. Θά ἀντιστέκεται σέ ὅλες τίς γνωστές θεραπείες»
Ταύτα έγραψεν ο Dean Koontz στο έργο του “The Eyes of darkness” κατά τό έτος 1981!!! ()
Καθώς, λοιπόν, και η φωνή της Μητρός Εκκλησίας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ μεγάλη ανακούφιση νοιώσαμε στην ψυχή μας, όταν είδαμε να δημοσιεύεται σε Αθηναϊκές Εφημερίδες (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΕΣΤΙΑ και ΠΑΡΟΝ ) η είτε ως είδησις, είτε ως αυτοτελές δημοσίευμα η κατωτέρω παρατιθέμενη διαμαρτυρία – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 161 επωνύμων Ελλήνων Πολιτών με θέμα την υπογεννητικότητα, την στρατηγική της εφαρμογής της ισότητας μεταξύ Ετεροφυλοφίλων και …….Ομοφυλοφίλων, τις διαχρονικές Αξίες του Ελληνοχριστια-νικού Πολιτισμού και τις συνεχώς αυξανόμενες απειλές για την υπαρξιακή οντότητα της Χώρας μας!
Συγχαίρομεν ολοψύχως όχι μόνον όσους είχον την έμπνευσιν και την πρωτοβουλίαν να ανοίξουν το κεφάλαιο αυτό, αλλά και όσους εδήλωσαν, ότι συμφωνούν και προσυπογράφουν την παρακάτω ΔΙΚΗΡΥΞΗ! Την προσυπογράφουν δε κάποια υπεροχικά Πρόσωπα της Κοινωνίας και Προσωπικότητες, όπως Ακαδημαϊκοί, Ανώτατοι Κρατικοί Λειτουργοί, Δικαστικοί, Στρατιωτικοί, Πρέσβεις, Καθηγητές ΑΕΙ, Εκπαιδευτικοί, Επιχειρηματίες, άνθρωποι των Γραμμάτων, Επιστημών και Τεχνών κ.λπ. Πολιτικά Πρόσωπα καθώς και Επιστημονικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Ιδρύματα κ.λπ.
Δηλώνουμε, ότι προσυπογράφουμε και ημείς με όλην μας την ψυχήν την ιστορικήν αυτήν Διακήρυξιν!
Συγχρόνως προσκαλούμεν και θερμότατα παρακαλούμεν κάθε έντιμο Έλληνα να προσυπογράψη την ιστορική αυτή Διακήρυξη, από-στέλλοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα προς τον Υπεύθυνο και συγχρόνως Υπέροχο Έλληνα, τον Αξιότιμο Κύριο Πρόδρομο Εμφιεντζόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει τον συντονισμό όλης αυτής της προσπαθείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: emfietzoglou@michaniki.gr.
«Η Χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών» Αδελφοί!
Μετά πατρικών ευχών

+ Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
*************
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ: Με πολλήν αγωνίαν θα αναμένωμεν να ίδωμεν πόσοι και ποίοι εκ των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος θα σπεύσουν να προσυπογράψουν την παρακάτω ιστορικήν ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΝ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ekklisiaonline.gr