Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Next Top Model: Θύμα άγριας ληστείας υποψήφια - Άγνωστος της επιτέθηκε και την ξυλοκόπησε

Θύμα ληστείας έπεσε η 22χρονη υποψήφια του Next Top Model και φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Αθηνών Στέλλα Σαμνιώτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso,  ληστής επιτέθηκε στη νεαρή κοπέλα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 22χρονη Κρητικιά, μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της και τότε ένας άνδρας την πέταξε κάτω και άρχισε να τη χτυπά:

«Γύρω στις 12 παρά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βγήκα από το σπίτι μου στη Δάφνη για να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ. Καθώς έστριβα στη γωνία, είδα έναν άγνωστο μελαψό άνδρα, ο οποίος μου φάνηκε περίεργος. Σήκωσα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης, αλλά περίπου δέκα μέτρα πριν από το σπίτι μου κοίταξα πίσω και τον ξαναείδα. Άκουσα τα βήματα κάποιου να τρέχει και γυρνώντας τον είδα να ορμάει καταπάνω μου με ένα βλέμμα δολοφονικό! Με έριξε κάτω και χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω! Όμως, αντιστάθηκα και έπειτα από ένα λεπτό τράπηκε σε φυγή, έχοντας αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι μου»  ανέφερε στην εφημερίδα η Στέλλα Σαμνιώτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Στη συνέχεια η νεαρή μπήκε στο σπίτι της και ειδοποίησε την αδελφή της, τον σύζυγό της και την κολλητή της καθώς έτρεμε από τον φόβο της. Στη συνέχεια, ενεργοποίησαν τη γνωστή εφαρμογή Cloud, διαπίστωσαν ότι ο δράστης βρισκόταν σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

 

View this post on Instagram

 

Photo creds @iraklismakrigiannakis 📷🌹

A post shared by Stella Samnioti (@stellasamnioti) on

 

Send this to a friend