Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αυτό είναι το νυχτερινό μαγαζί στη Συγγρού που είχε ο επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στον Άλιμο

Αυτό είναι το νυχτερινό μαγαζί στη Συγγρού που είχε ο επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στον Άλιμο

Σοκ προκάλεσε στον "χώρο της νύχτας" η μαφιόζικη εκτέλεση του 42χρονου Μιχάλη Γιατράκη έξω από το σπίτι του στον Άλιμο σήμερα τα ξημερώματα.

[adsense]

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW προσέγγισαν εκείνο του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου διασκέδασης και άνοιξαν πυρ εναντίον του με πολεμικό καλάσνικοφ, βάλλοντας εναντίον του πάνω από 10 φορές!

Ο Γιατράκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί το 2009.

Η... νυχτερινή επιχείρησή του στη Συγγρού

Η επιχείρηση που διατηρούσε ο Γιατράκης ήταν νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με τη... συνοδεία γυναικών στη λεωφόρο Συγγρού, πολύ γνωστή στο χώρο της νύχτας. Μάλιστα, στο διαδίκτυο περιγράφεται ως «χώρος καλαίσθητος και πολυτελής με μεγάλα άνετα δωμάτια με ντους και πετσέτες μιας χρήσης» και με «τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά κορίτσια της Αθήνας».

club_oikos_anoxis2

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται για την εν λόγω επιχείρηση: 

"Χώρος καλαίσθητος και πολυτελής με μεγάλα άνετα δωμάτια με ντους και πετσέτες μιας χρήσης... Κορίτσια τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά της Αθήνας!

club_oikos_anoxis3

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς πελάτες του στούντιό μας, οτι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι όλες οι κοπέλες που εργάζονται σε εμάς είναι απολύτως υγιείς και πληρούν τους απαραίτητους όρους και πρόσφατους ιατρικούς ελέγχους. Από τώρα και στο εξής, θα μπορείτε να δείτε στην καρτέλα της κάθε κοπέλας, τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων που θα ανανεώνονται κάθε 15/20 μέρες. Θα υπάρχει ένα ιατρικό αρχείο στην κάθε εργαζόμενη σε εμάς, έτσι ώστε να είστε 100% σίγουροι ότι ήταν και είναι υγιής. Γιατί όπως λέει και μια κινέζικη παροιμία: "Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις" και στη συγκεκριμένη περίπτωση αξίζει όλα τα χρήματα του κόσμου και όλες τις λέξεις εφόσον πρόκειται για την υγεία όλων μας. Επίσης, όποιος από τους αγαπητούς μας πελάτες θα θέλει κατά την επίσκεψή του να δει τις ιατρικές εξετάσεις μπορεί απλά να το ζητήσει ευγενικά και το αίτημά του θα ικανοποιηθεί άμεσα. Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, τις κοπέλες, τις κυρίες και τους κυρίους στην υποδοχή για την υποστήριξη, τον σεβασμό και την συμπαράσταση όλες αυτές τις μέρες. Τα νέα επαναστατικά προγράμματα ξεκίνησαν με σκοπό να ευχαριστήσουμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο μας. Μια απλή επίσκεψη στο στούντιο μας αρκεί για να σας πείσει!!

Σας περιμένουμε κάθε μέρα μέχρι τις 7 το πρωί!".

club_oikos_anoxis

club_oikos_anoxis4

Send this to a friend