
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη για οπλοκατοχή και ναρκωτικά το βράδυ της Κυριακής, μετά από αστυνομικό έλεγχο για την τήρηση των μέτρων του κορονοϊού, που τού έγινε σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Ο έλεγχος ήταν τελείως τυπικός κι έγινε περίπου στις 20.30, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε τις απαραίτητες βεβαιώσεις μετακίνησης ή είχε στείλει το SMS για να μπορεί να κυκλοφορεί. Ο τραγουδιστής τους έδειξε το SMS που είχε στείλει και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν έχει κάτι παράνομο που θα έπρεπε να γνωρίζουν. Αυτός τους απάντησε ότι δεν έχει, ωστόσο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο του αυτοκινήτου του.
Έτσι, βρήκαν ότι έφερε μαζί του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, για το οποίο δε διέθετε άδεια και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η άδεια του είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του.
Επιπλέον, στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, για την οποία ο Νότης Σφακιανάκης ανέφερε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ότι «είναι αυτό που ξέρετε».
Αμέσως ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, ωστόσο δεν έμεινε εκεί κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω πληρότητας του συγκεκριμένου Α.Τ. και μεταφέρθηκε σε άλλο. Σήμερα θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα, στο κτίριο 16 στη σχολή Ευελπίδων, καθώς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Κούγιας για Σφακιανάκη: «Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη» (ΒΙΝΤΕΟ)
Εξάλλου, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV , για τη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ως νομικός του εκπρόσωπος, τονίζοντας πως η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του και πως ο κ. Σφακιανάκης «δεν έχει παραδεχθεί πως είναι χρήστης, όπως γράφεται σε κάποια sites».
Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «συνελήφθη σε έναν τυπικό έλεγχο» και πως «το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει». «Σε λίγο στην εισαγγελία Αθηνών θα ζητήσουμε να οριστεί δικάσιμος και να αφεθεί ελεύθερος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος. «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα», είπε ο Νότης Σφακιανάκης στις Αρχές, σύμφωνα με τον εντολέα του.
Δεν ήταν δική του η κοκαΐνη – Έδωσε πλήρεις εξηγήσεις για αυτήν
Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια αναφέρεται πως «η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού» και πως, αναφορικά με την κοκαΐνη, «ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν».
Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.
Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.
Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη».
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης για όπλα και ναρκωτικά σε μπλόκο για τον κορονοϊό
Αυτές είναι οι 4 γυναίκες που τούς διέρρηξαν τις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό
Ροή Ειδήσεων

10/12/2023 | 09:35
Η Ευγενία Λουπάκη καταγγέλλει δολοφονία χαρακτήρα μετά την απάντηση του διευθυντή του «Κόκκινου»

10/12/2023 | 09:04
Στα φετινά επίπεδα οι τιμές του ρεύματος και στις αρχές του 2024 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα νέα τιμολόγια
10/12/2023 | 08:21
Microsoft, Google και άλλοι παγκόσμιοι τεχνολογικοί κολοσσοί στην Ελλάδα – Οι μεγάλες επενδύσεις και τα επόμενα βήματα
10/12/2023 | 07:53
Γιώργος Σεφέρης: Στις 10 Δεκεμβρίου 1963 τιμάται με το Νόμπελ Λογοτεχνίας- Ήταν το πρώτο Νόμπελ για την Ελλάδα

10/12/2023 | 07:46
Το δίκτυο της Χαμάς καταρρέει, δηλώνει ο επικεφαλής του ισραηλινού γενικού επιτελείου
09/12/2023 | 00:05
Γρηγόριος Ξενόπουλος: Ο φωτεινός «Φαίδων» των ελληνικών γραμμάτων με το σκοτεινό τέλος
08/12/2023 | 11:37
Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: Πέθανε μία εβδομάδα πριν παντρευτούμε, είχα έτοιμο το νυφικό και τις άδειες

08/12/2023 | 12:39
Κορωπί: Στον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη που αγνοούνταν για 3 μήνες ανήκε ο σκελετός που εντοπίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου
08/12/2023 | 08:26
Έξαλλος ο Γιώργος Μαργαρίτης με δημοσιογράφο: «Δεν θα μου λες τέτοια πράγματα εμένα, πήγαινε στον ιδιοκτήτη»
08/12/2023 | 12:58
Πέτρος Φιλιππίδης: Τρεις προτάσεις από παραγωγούς για να επιστρέψει στο θέατρο τη φετινή σεζόν

08/12/2023 | 14:35
Εκτός «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος- «Του έστειλα μήνυμα αλλά δεν απάντησε», λέει ο Γκουντάρας
08/12/2023 | 07:23
Αράχωβα: Το Ανθρωποκτονιών στις έρευνες για την κακοποίηση και τον βασανισμό του χάσκι- Γιατί ελέγχεται ο ιδιοκτήτης
08/12/2023 | 12:15
Δεν έγινε το δεύτερο χειρουργείο του 31χρονου αστυνομικού- Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του

08/12/2023 | 09:51