• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 20:12

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Σήμερα γάμος γίνεται» για τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ Μανώλη Κωστίδη με την Δανάη Βασιλάκη, πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη

 

Με φωτογραφίες στο facebook o ανταποκριτής του Ομίλου Αλαφούζου στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης  και με το τίτλο «Ετοιμασίες» κάνει γνωστό σε όλους το γάμο του σήμερα με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δανάη Βασιλάκη, πρόξενο της χώρας μας στην Κωνσταντινούπολη.

Τις ευχές του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον αυριανό γάμο του, δέχτηκε ο Μανώλης Κωστίδης, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.

[adsense_]

Το ζευγάρι τέλεσε προ ημερών πολιτικό γάμο, και πλέον παίρνει σειρά και ο θρησκευτικός, ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου δεν απέφυγαν τα αναμενόμενα πειράγματα προς τον Μανώλη Κωστίδη, ενώ τον υποδέχτηκαν με το τραγούδι “σήμερα γάμος γίνεται”.

Η πρόταση γάμου έγινε το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, τη γενέτειρα του διακεκριμένου δημοσιογράφου ειδικού στα ελληνοτουρκικά θέματα, με τη μέλλουσα νύφη να απαντά ενθουσιασμένη «Yes, I do»!

Ο επί 19 χρόνια συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου και η αγαπημένη του βρίσκονταν μέρες τώρα σε πυρετό προετοιμασιών με καλεσμένους σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα, αλλά και τη γειτονική χώρα όπου διαμένει μόνιμα το ζευγάρι. Η Ελληνίδα πρόξενος, εκτός από πολύ όμορφη, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική δράση της. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Αθηνών με πανεπιστημιακές σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες και με μάστερ στο Λονδίνο. Οι μελλόνυμφοι κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ για την προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας δημοσιεύσεις στα social media. Οσον αφορά τον επικείμενο γάμο τους, πρώτα το ανακοίνωσαν στις οικογένειές τους και ύστερα στον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη, που με χαρά τούς έδωσε την ευχή του!

Send this to a friend