
ΕΛΛΑΔΑ
Αντεπίθεση κάνει ο μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος, ο οποίος παύθηκε των καθηκόντων του λόγω της σχέσης του με την τρανσέξουαλ Αφροδίτη (Ευαγγελία) Κωνσταντίνου και των βίντεο από το διαμέρισμα της Κυψέλης όπου επιδίδεται σε ερωτικές πράξεις.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΠΑΜ” του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλου, ο μητροπολίτης καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και αναφέρει ότι έπεσε «θύμα πλεκτάνης» από την Αφροδίτη, ότι «μέθυσε» από κρασί και όχι από έρωτα, και γι’ αυτόν τον λόγο έβγαλε τα ράσα.
Ο μητροπολίτης, κάνει λόγο για πλήρη διαπόμπευσή του εξαιτίας της δημοσιοποίησης του ερωτικού υλικού, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει όλα όσα φαίνονταν στα βίντεο που διέρρευσαν.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το πολυσέλιδο δικόγραφό του περιγράφει με διασκεδαστικό, αν μη τι άλλο, τρόπο τη γνωριμία του με την Αφροδίτη στους Άγιους Τόπους, αλλά και τη στενή σχέση που αναπτύχθηκε μέσω Facebook, με αποκορύφωμα τις επισκέψεις του στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη.
«Με μέθυσε»!
Αρχικά ο 74χρονος Ησύχιος αναφέρεται στην εκκλησιαστική σταδιοδρομία του. Έγινε μοναχός σε ηλικία μόλις 17 ετών, όπως χαρακτηριστικά λέει, ενώ το 2012 διορίσθηκε πατριαρχικός επίτροπος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Μέχρι σήμερα διατελεί πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Πατριαρχείου, πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Εφετείου, είναι υπεύθυνος για τα κτηματικά θέματα, νομικός σύμβουλος του Πατριαρχείου και υπεύθυνος για τα εκκλησιαστικά θέματα σε Ιορδανία, Παλαιστίνη και Ισραήλ.
Την Αφροδίτη τη γνώρισε το 2014. Το Πάσχα, στους Άγιους Τόπους τα Ιεροσόλυμα. Κατά τη διάρκεια ενός προσκηνυτικού ταξιδιού… Την ξαναείδε το Πάσχα του 2015 και του 2016.
«Μετά τη γνωριμία μας, που έλαβε χώρα το 2014, διατηρήσαμε επικοινωνία, η οποία ήταν κατά κύριο λόγο τηλεφωνική και μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook…» αναφέρει.
Τον Φεβρουάριο του 2016 ο Ησύχιος την επισκέφθηκε κατόπιν πιέσεων, όπως λέει, στην Κυψέλη. Μάλιστα, η Αφροδίτη φρόντισε να τον μεθύσει προσφέροντάς του ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. «Το ήπια, με αποτέλεσμα να ζαλισθώ…» εξηγεί.
Στο τέλος του 2016 όμως ξαναβρέθηκαν. Και πάλι στην Κυψέλη. ΗΟ Ησύχιος ισχυρίζεται στο δικόγραφο ότι η Αφροδίτη υποστήριξε πως της είχε κάνει μάγια. «Της απάντησα ότι ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες πρακτικές. Τότε φορτικά με προσκάλεσε να μεταβώ στην οικία της για να μου δείξει τα “μάγια” που δήθεν της είχα κάνει. Μετέβην πράγματι εκεί για να της επιβεβαιώσω ότι αυτό δεν ισχύει…».
Στη συνέχεια αναφέρει ότι παγιδεύτηκε. Ότι είχε τοποθετηθεί εν αγνοία του ειδική κρυφή κάμερα η οποία κατέγραφε τα πάντα. Και στη συνέχεια; Ανάρτησε το «ροζ» περιεχόμενο των συναντήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις 26 Μαρτίου στο Youtube και στη συνέχεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
«Αν σταματήσεις να επικοινωνείς μαζί μου, θα γράψω βιβλίο»
Ο άτακτος μητροπολίτης καταγράφει στο δικόγραφο και μια συνάντηση την οποία φέρεται να είχε με την Αφροδίτη τον Αύγουστο του 2017. Και πάλι στα Ιεροσόλυμα. Όπως λέει, η τρανσέξουαλ τον απείλησε ότι σε περίπτωση που σταματήσει να επικοινωνεί μαζί της, ετοιμάζει βιβλίο και ότι «θα γράψει όλα!».
Στην αίτηση του ο μητροπολίτης ζητά από το δικαστήριο να κατέβει το υλικό που τον εκθέτει, ενώ μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις εναντίον της Αφροδίτης.
Αφροδίτη: «Το κάθαρμα μου τρύπησε τον πνεύμονα»
«Εδώ και δύο χρόνια με κοροϊδεύει το κάθαρμα. Στην αρχή μού έλεγε πως είμαι η πρώτη και η μοναδική που έχει γνωρίσει στη ζωή του. Μετά έμαθα από άλλα κορίτσια που έκαναν την ίδια δουλειά με εμένα πως είχε πάει με πολλές. Ψέματα συνεχώς.
Με τράβηξε από την πορνεία και με παρέσυρε σε μια ζωή ακόμη χειρότερη. Η υγεία μου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Η στεναχώρια μού προκάλεσε τρύπα στον πνεύμονα. Είμαι με χάπια, είμαι χάλια. Αντί να πάει να κρυφτεί σε κανένα μοναστήρι, μου στέλνει και εξώδικα. Δεν σέβεται τίποτα. Λέει πως τον πότισα κρασί για να τον μεθύσω. Είναι αστείος. Δηλαδή στο βίντεο όπου φαίνεται πως με το που μπαίνει σπίτι μου με φιλάει, έχει έρθει μεθυσμένος ήδη. Όλο ψέμα!»., είπε η τρανσέξουαλ στην εφημερίδα.
ΠΗΓΗ : ereportaz.gr
Ροή Ειδήσεων
16/07/2025 | 16:20
Κ. Κυρανάκης: Δεν παραβιάζονται τα ωράρια εργασίας των οδηγών στα λεωφορείων που ασκούν δημόσιες συγκοινωνίες
16/07/2025 | 16:15
Ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών στον Ιμάμογλου για υπόθεση προγενέστερη της σύλληψής του

16/07/2025 | 16:12
ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι προβλέπει η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική – Στο «μικροσκόπιο» επτά σημεία
16/07/2025 | 16:10
ΣτΕ: Απορριπτική απόφαση για φορολογική υπόθεση του πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη
16/07/2025 | 16:09
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο: «Το πάλεψε» η Εθνική, αλλά δεν άντεξε απέναντι στους Κροάτες

16/07/2025 | 16:00
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα τραγικό πρόσωπο, φοβόταν πολύ για την εικόνα της»
16/07/2025 | 15:50
Πάτρα: Ελέγχονται ξανά 100 φάκελοι – Ανάμεσά τους οι υποθέσεις Λαγούδη και Γκολφίνου που είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο
16/07/2025 | 15:40
Τσάπαλος: Θα εξεταστεί ασφαλιστική δικλείδα για να μην χαθεί η έκπτωση 5% για τους ενοικιαστές

16/07/2025 | 15:30
Δάφνη Καραβοκύρη: «Ένα μεγάλο restart στη ζωή μου ήταν ο τρίτος καρκίνος της μαμάς μου και τον ευχαριστώ που ήρθε»
16/07/2025 | 15:20
Τραυματισμός 58χρονου ναυτικού σε φορτηγό πλοίο στο λιμάνι της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Αγριά Βόλου
16/07/2025 | 15:16
«Ο Γεράσιμος Μιχελής έπαθε ανακοπή και σε 5 μέρες έφυγε από τη ζωή», συγκλονίζει η Τζούλη Σούμα

16/07/2025 | 15:15
Σχεδόν 5.500 καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα – Συνεχίζονται οι έλεγχοι, πόσα πρόστιμα έχουν επιβληθεί

15/07/2025 | 15:48
Γεράσιμος Μιχελής: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο
15/07/2025 | 15:41
Πέτρος Φιλιππίδης: Η Αφροδίτη Γεωργούση «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου – «Αισθάνομαι δικαιωμένη»
15/07/2025 | 16:32
Ο Γεράσιμος Μιχελής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το “Πάρα Πέντε” με τον Γιώργο Καπουτζίδη»
15/07/2025 | 08:14
Συντάξεις: Ποιοι δικαιούνται προσαύξηση στην επικουρική έως 300 ευρώ τον μήνα [πίνακες για όλα τα ταμεία]

15/07/2025 | 16:47
Ένοχος ο Δημήτρης Μαρέδης για απόπειρα εκβιασμού της βουλευτή της ΝΔ Ζέττας Μακρή
15/07/2025 | 16:09
Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσφεύγει στον Άρειο Πάγο – «Ο νομικός αγώνας συνεχίζεται», λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

15/07/2025 | 13:40