• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 16:31

Αθήνα

29 oC

ελαφρές νεφώσεις

Kαρέ-καρέ η καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρουβίκωνας βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη.

Ο Ρουβίκωνας βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη.

Η αναρχική συλλογικότητα έδωσε στη δημοσιότητα video από τη στιγμή της επίθεσης, κατά την οποία πέταξαν μπογιές και καπνογόνα.

Με ανάρτησή του στο indymedia, ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση, η οποία έγινε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα: 

"Ο κομμουνιστής επαναστάτης Δ.Κουφοντίνας βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε απεργία πείνας απο 2 Μαίου προκειμένου να του χορηγηθεί η έβδομη κατα σειρά άδεια που δικαιούται και να αρθεί η φασιστική διάταξη του εισαγγελικού βέτο.

Οι άδειες των κρατουμένων είναι κατάκτηση κερδισμένη με αίμα δεν είναι παραχώρηση ούτε ευεργέτημα. Η απαίτηση για δηλώσεις μετανοίας είναι ο εκβιασμός που χρησιμοποιεί η αστική εξουσία για να ταπεινώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η άρνηση της αποκήρυξης των ιδεών του και η απεργία πείνας ως ύστατο μέσο αγώνα που θέτει σε κίνδυνο την ζωή του Δ. Κουφοντίνα είναι ένδειξη πολιτικής συνέπειας και αξιοπρέπειας.

Οι πιέσεις απο την Αμερικάνικη πρεσβεία και τον εγχώριο συρφετό της πολιτικής σκηνής δεν περνάνε. Ο ανυποχώρητος αγώνας του Κουφοντίνα είναι αγώνας ενάντια στον σωφρονιστικό ολοκληρωτισμό και αφορά το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 2/5 ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ , ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας"

Send this to a friend