• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 14:08

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο σύζυγος παρακολουθούσε τον 13χρονο να έρχεται σε επαφή με τη γυναίκα του! - Πώς η αστυνομία τους «έπιασε στα πράσα»

Σάλος στην Κέρκυρα με το ζευγάρι που συνελήφθη στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής με 13χρονο.

Το ζευγάρι, ένας 42χρονος και μια 36χρονη, είναι παντρεμένο με παιδιά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαν ξεκινήσει στενό μαρκάρισμα στον ανήλικο γείτονά τους προκειμένου να κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους.

Ο 13χρονος ζούσε με τη μητέρα του, μετά το διαζύγιο των γονιών του, στην οποία είχε μεταφέρει τι συνέβαινε με το ζευγάρι, ωστόσο εκείνη δεν έκανε κάποια καταγγελία. Ωστόσο, όταν το ζευγάρι πίεσε τον 13χρονο να ενδώσει στις επιθυμίες του εκείνος το είπε στη μητέρα του η οποία ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του corfutvnews, η αστυνομία έστησε "παγίδα" στο ζευγάρι προκειμένου να τους πιάσει στα πράσα με τη βοήθεια του ανήλικου.

Ο 13χρονος με την καθοδήγηση των αστυνομικών δέχθηκε την πρόταση τους και έκλεισε ραντεβού με το ζευγάρι. Όταν πήγε στο σπίτι του ζευγαριού τον υποδέχτηκε η γυναίκα με ερωτικά παιχνίδια ενώ ο σύζυγος παρακολουθούσε. Στην κορύφωση της ερωτικής πράξης η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τους δύο γονείς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή απολογούνται στον ανακριτή.

Send this to a friend