Αθήνα

21 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Οικογενειακή τραγωδία στην Αμαλιάδα: Ηλικιωμένος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε- Είχε ενημερώσει τον γιο τους

Συγκλονισμένη είναι η Αμαλιάδα από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν βρέθηκαν νεκροί ένας ηλικιωμένος άνδρας και η σύζυγός του.

Συγκλονισμένη είναι η Αμαλιάδα από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν βρέθηκαν νεκροί ένας ηλικιωμένος άνδρας και η σύζυγός του.

Όλα συνέβησαν στην περιοχή Λατίφι, όταν ο Ο 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο, έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 06.00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση – σήμα κατατεθέν – που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή και συνέχιζε ο γιος τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρα, λίγο πριν σκοτώσει τη σύζυγό του και αυτοκτονήσει, κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε.

Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε ο 82χρονος και την Αστυνομία για τις αποφάσεις που είχε πάρει.

Πέρασαν λίγα λεπτά έως ότου ο γιος και οι αστυνομικοί να βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Τα προβλήματα υγείας και το κοινό τέλος

Το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται να είναι που οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους.

Κανείς δεν ξέρει, αν και η σύζυγος επιθυμούσε να είχαν αυτό το κοινό τέλος. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ζωή τους ένωσε με μια κοινή μοίρα έως το φινάλε. «Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ» φέρεται να είπε στον γιο του, στα τελευταία του λόγια.

Send this to a friend