Αθήνα

27 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ομολογία- σοκ του 19χρονου για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο: Ο φίλος μου τής ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε - Την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή

«Παγωμένη» είναι η Ρόδος από την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από έναν 21χρονο και έναν 19χρονο.

«Παγωμένη» είναι η Ρόδος από την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από έναν 21χρονο και έναν 19χρονο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η κοπέλα μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της και ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Λίγο μετά τις δυο τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 19χρονος Αλέξανδρος, με καταγωγή από την Αλβανία, ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης μετά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των ανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο φίλος του τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι και στη συνέχεια τήν πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα. Στην εκπομπή «Μαζί σου» προβλήθηκε βίντεο με τα όσα ομολόγησε ο δράστης:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», είπε.

Send this to a friend