Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Φερεντίνος: «Η οικογένειά μου είναι η Σοφία και τα δύο μας παιδιά…»

ΕΛΛΑΔΑ

Όμιλος ΟΤΕ: Εργασία από το σπίτι για 13.000 υπαλλήλους – Προς την ίδια κατεύθυνση πολλές εταιρείες

Στην εξ' αποστάσεως εργασία προσανατολίζονται όλο και περισσότερες εταιρείες, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κοροναϊού και να απολυμανθούν οι χώροι. 

Ήδη ο ΟΤΕ, με εσωτερική του ενημέρωση κάνει γνωστό ότι από την ερχόμενη Δευτέρα η εργασία θα γίνεται από το σπίτι, με τη χρήση των τεχνολογικών μέσων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση, ο στόχος είναι τουλάχιστον οι 13.000 από τους 16.000 εργαζομένους σταδιακά να εργαστούν απομακρυσμένα. Μάλιστα, ο ΟΤΕ εφιστά την προσοχή των εργαζομένων και υπενθυμίζει να μειώσουν τις προσωπικές συναντήσεις και μετακινήσεις.

Ο ΟΤΕ δεν είναι η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία εταιρεία που αποφασίζει να εργαστούν οι υπάλληλοί της απομακρυσμένα, καθώς ακόμη περισσότερες και μικρότερες επιχειρήσεις από την πρώτη στιγμή που ο αριθμός των κρουσμάτων κοροναϊού ανέβηκε στη χώρα μας, επέλεξε να προετοιμαστεί για την εξ’ αποστάσεως εργασία που θα γίνεται είτε μέσω Skype, VPN ή TeamViewer.

Φερεντίνος: «Η οικογένειά μου είναι η Σοφία και τα δύο μας παιδιά…»
Άγιος Ελευθέριος: 49χρονος δάσκαλος βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του
Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έμεινε γυμνή στη μέση του δρόμου- Σάστισαν οι περαστικοί (ΦΩΤΟ)
Εξαδάκτυλος για νεκρούς από κορονοϊό: «Ασχολούμαστε με δευτερεύοντα θέματα όταν δίπλα μας εξελίσσεται μια τραγωδία»
Οι ημερομηνίες «κλειδιά»: Μετακίνηση εκτός νομού, κατάργηση sms στο 13033, συναυλίες, εστίαση, λιανεμπόριο
Σία Κοσιώνη: «Ρε μαμά, μαμά είμαι! Μην μου λες τα ίδια πράγματα» – Η σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση για τον γιο της και τη μητέρα της (vid)