Αθήνα

 

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

230320151903
Καραμανλής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα πολιτικής μου εποπτείας συνέβη μια ανείπωτη τραγωδία
230309090949

ΕΛΛΑΔΑ

«Πάνε τα παιδιά μας να χαρούν και μας τα φέρνουν σε νεκροφόρες» – Ξέσπασε ο παππούς της Φραντζέσκας με την αγγελική φωνή

Συντετριμμένος ο παππούς της Φραντζέσκας, η οποία σκοτώθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Η Φραντζέσκα Μπέζα από το Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, σπούδαζε στο τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ.

Παράλληλα ασχολείτο και με την μουσική με σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας Χορτιάτη. Η αγγελική φωνή της σίγησε αφού η ίδια σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς καθόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

«Χρυσό παιδί, τι να σας πω ήταν ενθουσιασμένη. Δεν μεγάλωσε με κακία και όλα αυτά, και όλοι οι παππούδες ήταν μία χαρά. Και η μαμά και ο μπαμπάς και τα παιδιά. Δεν έχουμε παράπονο, ούτε το παιδί μας. Ό,τι χρειαζόταν πάντα του τα παρείχαμε.

Τραγουδούσε με τον μπαμπά της, ο μπαμπάς της έπαιζε πιάνο, κι τραγουδούσε αυτή. Και το τραγούδι αυτό το είπε για τα 3 χρόνια. Μόλις άνοιξα, δεν είδα κάτι, είδα τα γράμματα τα λευκά και λέω τραγουδάει στους αγγέλους. Και λέω αυτό το όνομα είναι πολύ δικό μας, και μετά βλέπω τις φωτογραφίες της. και φωνάζω: γιαγιά σήκω να δεις την εγγονή σου στην τηλεόραση που τραγουδάει. Σας ευχαριστούμε πολύ, την είδαμε τουλάχιστον για τελευταία φορά», είπε αρχικά ο πάππους της φοιτήτριας.

«Ήταν παιδί που το αγαπούσαμε πολύ, πάρα πολύ, δεν την αφήναμε ποτέ. Αυτό να μην ξαναγίνει σε κανέναν, σε καμία χώρα του κόσμου. Είναι ανθρώπινο λάθος, φταίει και ο σταθμάρχης, φταίνε που δεν έκαναν έλεγχο στις γραμμές. Φταίει το σύστημα που δεν το είχαν τοποθετήσει. Πολλά φταίνε. Και ποιος ξέρει πόσα άλλα υπάρχουν και δεν τα γνωρίζουμε. Και μας τα παιδιά μας ανεβαίνουν να πάνε να χαρούν, και τα φέρνουν σε νεκροφόρες», συμπλήρωσε.

Για τα όνειρα της εγγονής του είπε: «Χαρούμενο παιδί. Από 5 ετών πήγαινε και έπαιρνε μαθήματα βιολιού. Έπαιζε πιάνο, μόνη της έμαθε να παίζει τις νότες του πιάνου. Τραγουδούσε, συνέταξε μόνη της τα λόγια του τραγουδιού, τους στίχους όλα. Η ίδια το τραγούδησε και την συνόδευε ο πατέρας της. ήθελε να γίνει ψυχολόγος στην αρχή. Έδωσε εξετάσεις και πέρασε πρώτη στην Βαλκανικών Σπουδών. Είχε έφεση στις γλώσσες, ήθελε να μάθει ισπανικά, αραβικά. Της άρεσε να είναι με κόσμο. Άκουγε, όπου πόνος φίλης να είχε στεναχώρια, καθόταν και την άκουγε. Ακόμα και με μεγάλους συζητούσε».

«Εγώ την είχα αναλάβει. Όλη την ημέρα την είχα εγώ, οι γονείς στη δουλειά. Ο Θεός θα την φύλαξε. Να το βγάλετε αυτό στη δημοσιότητα. Ο Θεός προστατεύει όλα τα παιδιά και για κάποιον λόγο τα παίρνει νέα. Πρέπει να βάλουν μυαλό όλοι. Και οι πολιτικοί να μην αρπάζουν όλα τα ρουσφέτια και να λένε ψέματα. Τα απιδιά δεν ξαναγυρίζουν. Όλα έγιναν από ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη και από τις κυβερνήσεις που μας κυβερνούν. Να βγάλετε τα λόγια μου, δεν φοβάμαι κανέναν», κατέληξε.




Ροή Ειδήσεων

21/03/2023 | 00:51

Eoρτολόγιο Τρίτης 21 Μαρτίου

21/03/2023 | 00:43

Τα ζώδια της Τρίτης

21/03/2023 | 00:37

Ο καιρός της Τρίτης
maxresdefault

21/03/2023 | 00:30

21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down

21/03/2023 | 00:17

Άιρτον Σένα: O θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τη Βραζιλία

21/03/2023 | 00:06

Η Τζίμα ενοχλήθηκε από την παρέμβαση Πρετεντέρη στον «αέρα» του MEGA! «Δεν χρησιμοποίησα αυτές τις λέξεις, μη με ερμηνεύεις…»
astynomia peripoliko 2

20/03/2023 | 23:52

Φλώρινα: Τόν έψαχνε η μητέρα του και τόν βρήκαν νεκρό στο σπίτι του με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

20/03/2023 | 23:46

Ανδρουλάκης: Προγραμματικές συμφωνίες χωρίς πρόσωπα που έχουν υπονομεύσει σταθερά το δημόσιο συμφέρον εις βάρος του ελληνικού λαού

20/03/2023 | 23:22

Ανταπάντηση Μαρινάκη σε Μπαλτάκο: Πέρα από μάρτυρες, υπάρχουν τηλεφωνήματα που έγιναν στο υπ. Προστασίας του Πολίτη, σε ανώτατο επίπεδο

20/03/2023 | 23:09

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Η τραγωδία στα Τέμπη κατέδειξε με δραματική ευκρίνεια την αποτυχία του νεοφιλελεύθερου μοντέλου

20/03/2023 | 22:59

Τιμολόγια ρεύματος – ΔΕΗ: Στα 16,5 σεντς η κιλοβατώρα τον Απρίλιο

20/03/2023 | 22:53

Τέμπη: «Ο πίνακας χειρισμού τοπικής τηλεδιοίκησης του σταθμού Λάρισας λειτουργούσε κανονικά», λέει ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ

20/03/2023 | 22:37

Οικονόμου: Ο κάθε πρωθυπουργός δεν μπορεί να γνωρίζει το χάος στο σταθμαρχείο της Λάρισας – Κοντά στο Πάσχα οι ανακοινώσεις για εκλογές

20/03/2023 | 22:25

Η προοπτική της Σοσιαλδημοκρατίας

20/03/2023 | 22:16

Κρήτη: 12χρονος έβαλε να φορτίσει το κινητό του και έπαθε ηλεκτροπληξία
Παρέμβαση Ντογιάκου για Μετρό Πειραιά μετά από δημοσίευμα για εισροή θαλασσινού νερού κι άλλες αστοχίες
Θεσσαλονίκη: Είχε προσπαθήσει να πνίξει την μητέρα των παιδιών του, λέει η θεία της 47χρονης για τον απόστρατο
230302094840
Τέμπη: Ξύπνησε η 25χρονη που ήταν σε κώμα μετά το δυστύχημα
Προφυλακίστηκαν οι 4 συλληφθέντες για την δολοφονία του 46χρονου στο Δροσερό Ξάνθης- Πότε απολογούνται
Φθιώτιδα: 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος με μονωτική ταινία στο στόμα
screenshot 2023 03 18 165038
Μαρία Τσάλλα: Νεκρός ο δικηγόρος που βοήθησε τη Ρωσίδα κατάσκοπο!