Αθήνα

18 oC

αίθριος καιρός

Τρόμος για φοιτήτρια στο Πάντειο μέρα μεσημέρι: Με ακολούθησε άνδρας μέσα στους διαδρόμους- Έβγαζε περίεργους ήχους από το στόμα του

Ανάστατη είναι η πανεπιστημιακή κοινότητα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μετά την καταγγελία φοιτήτριας ότι άνδρας την ακολούθησε μέσα στους διαδρόμους του ιδρύματος, έχοντας περίεργο βλέμμα και βγάζοντας ήχους από το στόμα του.

Η εν λόγω φοιτήτρια κατήγγειλε σε όλες τις σελίδες που αφορούν τα τμήματα του πανεπιστημίου στο Facebook, πως ενώ η ίδια περίμενε τον φίλο της στον 6ο όροφο του κτιρίου της Σχολής της, ένας περίεργος άνδρας άρχισε να την ακολουθεί μέρα μεσημέρι. Ευτυχώς γρήγορα συνάντησε τον φίλο της και η πορεία του άνδρα διεκόπη.

Ολόκληρη η καταγγελία της φοιτήτριας:

Καλησπέρα,
θέλω να αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη στο Πάντειο λίγες μέρες πριν.

Καθώς περίμενα έναν φίλο μου στον 6ο όροφο του νέου κτηρίου, έκανα βόλτα στο διάδρομο όντας τελείως μόνη μου. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας περίεργος άντρας, με κοιτάει με ένα περίεργο βλέμμα και αρχίζει να κατευθύνεται επιταχύνοντας προς το μέρος μου. Εκείνη την στιγμή εγώ ξεκίνησα προς την άλλη πλευρά του διαδρόμου. Αυτός παράλληλα επιτάχυνε ακόμα περισσότερο, καθώς επιτάχυνα και εγώ. Είχε περίεργο πρόσωπο και βλέμμα, ενώ καθόσο με ακολουθούσε στο διάδρομο έκανε παράξενους ήχους. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ή αν έλεγε κάτι. Την στιγμή που βρισκόταν δύο βήματα πίσω μου εμφανίζεται ο φίλος μου. Εκείνη την στιγμή αυτός πάγωσε και σταμάτησε απότομα. Δεν τον περίμενε και ήταν σε μια κατάσταση ότι του χάλασε την στιγμή. Ηταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα, παρόλο που βρίσκομαι συχνά στους χώρους του Πανεπιστημίου. Το αναφέρω για να είμαστε όλοι και όλες πιο προσεκτικοί σχετικά με την ασφάλεια μας, διότι γνωρίζουμε πως στο Πανεπιστήμιο μπορεί να μπει οποιοσδήποτε, αφού δεν γίνεται κανένας έλεγχος από κανέναν. Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει και δεν είναι δυνατόν να περνούν απαρατήρητα τόσο από εμάς τους φοιτητές όσο και από τους ίδιους τους καθηγητές. Το συγκεκριμένο περιστατικό θα το επισημάνω τόσο στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου όσο και στην Πρύτανη.

- Ήταν μελαχρινός, μαύρο κοντό μαλλί, κανονικός στο βάρος και ύψος γύρω στο 1,70 με 1,75. Στο πρόσωπο ήταν περίεργος είχε κάτι σαν σημάδια. Φορούσε μαύρα παπούτσια, μαύρο παντελόνι και ριγέ χρωματιστή μπλούζα.

- Να αναφέρω επίσης πως δεν ήταν ούτε αυτός που κυκλοφορεί στο Πανεπιστήμιο με μια τσάντα χιαστί και μιλάει στο τηλέφωνο, ρωτώντας συνήθως το πρόγραμμα μαθημάτων ή εξεταστικής, αλλά ούτε και αυτός που κυκλοφορεί συνέχεια με μια ροζ τσάντα πλάτης και μπαίνει στα μαθήματα.

Κάτω από την ανάρτησή της, πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν για άλλα περιστατικά που ανησυχούν τους φοιτητές, σημειώνοντας ότι προ καιρού ένας επιδειξίας είχε κάνει την εμφάνισή του στο πανεπιστήμιο.

Send this to a friend